Fliegl с Европейско одобрение

19.01.2012

Немският производител на прикачна техника Fliegl стана първия германски производител на ремаркета с комунално предназначение , който получи Европейско одобрение (ЕО) на типа. Това, поясняват от компанията, ще облекчи регистрацията на продуктите с марка Fliegl в страните членки на ЕС...

 

Немският производител на прикачна техника Fliegl стана първия германски производител на ремаркета с комунално предназначение , който получи Европейско одобрение (ЕО) на типа. Това, поясняват от компанията, ще облекчи регистрацията на продуктите с марка Fliegl в страните членки на ЕС.

При продажба и регистрация на продукти с ЕО не е необходима експертиза и издаване на национално типово одобрение на съответната страна. Типово одобрените превозни средства могат да бъдат регистрирани във всички страни на ЕС без да е необходимо време за проверка на съответствието. От Fliegl допълват, че одобрението ще помогне да бъдат избегнати усложнени процедури по регистрация, каквито имало например във Франция и Белгия.
С ЕО ще бъдат сертифицирани триосни и четириосни версии на бордовите ремаркета Jumbo, както и на платформите за превоз на строителни машини.

<< Обратно към новините