F Trucks е вносителят на Ford Trucks в Чехия

27.02.2018

F Trucks е вносителят на Ford Trucks в Чехия

Един от най-големите производители на тежкотоварни автомобили в света Ford Trucks избра F Trucks за официален дилър и вносител на марката в Чехия. F Trucks е съвместна компания на Auto In и Kar Group.

F Trucks ще осигури продажба, следпродажбена поддръжка и доставка на резервни части за клиентите на Ford Trucks в Прага. В чешката столица бе открит първия представителен център на произвежданите в Турция товарни автомобили, като до края на 2018 г. в страната ще бъдат открити още 5 други представителства. В сегмента на леките автомобили Auto In е един от най-големите дилъри на големи световни марки автомобили в Чехия и един от най-големите на Ford в страната през последните 15 години. На свой ред Kar Group извършва широка гама от дейности, които включват логистични услуги, дистрибуция на резервни части за камиони и автобуси.

На официалното представяне в един от големите хотели на Прага присъстваха основателите на Auto In и Kar Group Милош Павличек и Томас Вратни, търговският директор на Ford Otosan Емрах Думан, мениджъри от Ford Trucks, Auto In и Kar Group, както и други видни гости.

Тази есен по време на най-голямото изложение за товарни автомобили в Европа - IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер, Ford Trucks се очаква да покаже изцяло нова кабина, с която да атакува европейските пазари.

<< Обратно към новините