Дни на отворените врати за употребявани камиони и автобуси в Скания България

22.07.2015

Дни на отворените врати за употребявани камиони и автобуси в Скания България

На 31 юли (от 9:00 до 19:00 ч.) и на 1 август (от 9:00 до 15:00 ч.) Скания България организира в сервизния си център в Герман (ул. Манастирска воденица 5) „Дни на отворените врати“ за употребявани камиони и автобуси. В разгара на лятото шведският производител ще предложи възможности за тестване и сериозни отстъпки на тези, които се интересуват от употребявани автомобили.

На 31 юли (от 9:00 до 19:00 ч.) и на 1 август (от 9:00 до 15:00 ч.) Скания България  организира в сервизния си център в Герман (ул. Манастирска воденица 5) „Дни на отворените врати“ за употребявани камиони и автобуси. В разгара на лятото шведският производител ще предложи възможности за тестване и сериозни отстъпки на тези, които се интересуват от употребявани автомобили.

Посетителите на 31 юли и 1 август ще имат възможност:
 - Да разгледат богата гама от над 40 налични употребявани камиони и автобуси;
 - Да направят тест драйв на 3-4 влекача и на един автобус.;
 - Да получат информация за финансиране от Скания Файнанс България;
 - Да получат информация за Драйвър тренинг и FMS услуги;
 - Да получат информация за възможности за следпродажбено обслужване.
За вашето добро от Скания България са подготвили вкусно барбекю с разхлаждащи напитки.

Скания България предлага пълна гама от автобуси за обществен транспорт и туристически пътувания. Автобусите на Scania са известни със своята забележителна икономичност, твърди шведският производител. Всеки компонент е създаден с цел да увеличи производителността на превозното средство и да приложи стандарти от световен клас за икономия на гориво, управляемост, поведение на пътя, надеждност и експлоатационен живот. Всеки модел може да се промени според нуждите на клиента, за да гарантира най-доброто решение за съответния тип транспорт по отношение на капацитет на пътници, планове за седящи места, нива на комфорт и други ключови критерии.

В „Дните на отворените врати“ Скания България ще предлага специални условия, включващи сериозни отстъпки за договори за продажба и за договори за следпродажбено обслужване, сключени както на 31 юли и 1 август, така и за целия месец август. По повод на събитието специални условия за финансиране на употребявани камиони и автобуси ще предостави и Scania Finance.

За посетителите не е необходима предварителна регистрация.

<< Обратно към новините