Агри М достави нови хладилни камиони SCANIA на Градус 1 ООД

28.02.2011

В средата на февруари служители на Градус 1 ООД получиха ключовете на два нови хладилни камиона Scania G440 от Агри М ООД, представителството на Scania за Южен централен рeгион на България. Автомобилите са Евро-5, с рециркулация на отработените газове, мощност 440 к.с. и са снабдени с новото поколение Opticruise – система за автоматично превключване на предавките...

В средата на февруари служители на Градус 1 ООД получиха ключовете на два нови хладилни камиона Scania G440 от Агри М ООД, представителството на Scania за Южен централен рeгион на България. Автомобилите са Евро-5, с рециркулация на отработените газове, мощност 440 к.с. и са снабдени с новото поколение Opticruise – система за автоматично превключване на предавките.

 

 

Кабината модел G е с едно легло и с всичко необходимо за комфортното пътуване. Хладилните надстройки са изработени в София от ФригоС ИК ООД, представител на фирма Lamberet. Сгъваеми падащи бордове улесняват разтоварването на стоки.
Новата, втора сделка (в края на 2009 г. клиентът купи други два хладилни Scania от Агри М) е резултат от успешното партньорство между двете фирми и потвърждава удовлетвореността на клиента от високото качество и надеждността на автомобилите.

<< Обратно към новините