Агри-М достави 2 влекача Scania Евро-6 на Томекс Транс ЕООД

26.02.2014

Агри-М достави 2 влекача Scania Евро-6 на Томекс Транс ЕООД

Агри-М ООД достави на фирма Томекс Транс ЕООД 2 нови влекача Scania R450 с второ поколение двигатели от Scania, покриващи емисионните изисквания Евро-6. Сделката е по проект за енергийна ефективност и е съпътствана от обратно изкупуване на употребявани влекачи Евро-3...

Агри-М ООД достави на фирма Томекс Транс ЕООД  2 нови влекача Scania R450 с второ поколение двигатели от Scania, покриващи емисионните изисквания Евро-6. Сделката е по проект за енергийна ефективност и е съпътствана от обратно изкупуване на употребявани влекачи Евро-3.

Доставените влекачи са от линията Streamline, разработена специално за ефективна работа, ниски експлоатационни разходи и понижена консумация на гориво. Дизеловите агрегати са 13-литрови и мощност 450 к.с. Предавателните кутии са автоматизирани, от най-новото поколение на Scania Opticruise с ретардер, а съединителят е автоматизиран, без педал за управлението му. Кабините са Highline, богато оборудвани за повишаване комфорта на водачите и улесняване на работата им.

На водачите ще помага и интелигентната функция Scania Active Prediction: тя отчита релефа на терена на движение и превключва предавките съобразно него, което повишава икономичността на автомобила. За целта в камионите Scania Streamline са въведени карти на релефа за цяла Европа.

<< Обратно към новините