Камиони

Ford Trucks подписа споразумение с TIP Trailer Services

20.08.2019 

След успеха на новия си влекач F-MAX, носител на наградата International Truck of the Year, Ford Trucks вече търси още по-сериозен растеж. За целта компанията подписа споразумение с TIP Trailer Services, за да разшири пазарната си мрежа в Западна Европа.

Още

Scania демонстрира камиони на метан в София

20.08.2019 

Екипът на Scania бе част от Гран При София 2019 – III-ти кръг от Национален шампионат по автомобилизъм на Затворен маршрут Гран При София 2019. Организаторите от София кар моторспорт, Институтът за пътна безопасност и Академия Мирафиори превърнаха събитието в истински автомобилен празник за малки и големи!

Още

ADAC съветва: включвайте печката през лятото!

16.08.2019 

Ако не включите печката на кабината на вашия камион през цялото лято, рискувате системата да се повреди в най-нежелания период от годината - през зимата.

Още

Пазарът в Германия с рекордни резултати

15.08.2019 

Германският пазар на търговски превозни средства продължава да расте силно от началото на годината. За първите 7 месеца на годината регистрациите на нови големи ванове, камиони и автобуси нараснаха с 14% в сравнение със същия период на 2018 година.

Още

Тол системата ще контролира извънгабаритните товари

15.08.2019 

Електронната система за събиране на пътни такси има потенциал да подпомогне превенцията на пътната безопасност чрез осигуряване на данни за контрол на извънгабаритните товари и претоварването на пътни превозни средства.

Още

Greencarrier пусна първите си електрически камиони в Китай

14.08.2019 

Greencarrier представи първите си изцяло електрически камиони, които започнаха да работят на територията на Китай.

Още

Разрешиха дългите композиции и в Чехия

14.08.2019 

Чехия стана поредната европейска държава, която официализира използването на дългите композиции за товарен автомобилен транспорт.

Още