Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Setra ComfortClass получи наградата Coach of The Year 2014

21.10.2013

Setra ComfortClass получи наградата Coach of The Year 2014

Новият туристически автобус Setra ComfortClass получи наградата си за Автобус на 2014 година. Церемонията по връчването на приза бе на щанда на Daimler Buses по време на най-голямото международно автобусно изложение Busworld Kortrijk 2013 в Белгия...

[✕]

Новият туристически автобус Setra ComfortClass получи наградата си за Автобус на 2014 година. Церемонията по връчването на приза бе на щанда на Daimler Buses по време на най-голямото международно автобусно изложение Busworld Kortrijk 2013 в Белгия.

Статуетката на победител бе връчена от Стюарт Джоунс, президент на международното жури Bus And Coach of The year на Хартмут Шик, директор на Daimler Buses. Както си му е редът, връчването на наградата бе съпроводено с шоу, танци и поздравления. Стюарт Джоунс изложи накратко мотивите за избора на журито: Setra ComfortClass е нов високотехнологичен автобус с перфектен дизайн, с високо ниво на сигурност и комфорт за пътниците и водача, с висока ефективност и ниски разходи за транспортните компании, които го експлоатират. Хартмут Шик каза, че в Setra и Daimler Buses са изключително горди с поредното признание за техен продукт.
Наградата Автобус на годината се присъжда всяка година от международно жури, в което членуват журналисти от 20 водещи европейски издания с автобусна и транспортна тематика, сред които за трета поредна година е и списание КАМИОНИ, приложение АВТОБУСИ. Журналистите дават своя глас след подробни паралелни пътни тестове на всичките кандидати едновременно. През тази година Coach Euro Test 2013 се проведе от 31 юли до 2 август в Иббс, Долна Австрия край бреговете на Дунав. Членовете на международното жури изпробваха като водачи и пътници три туристически автобуса - Setra S 515 HD, Van Hool TDX 27 Astromega и Mercedes-Benz Travego Edition 1 - всичките с ниво на екологичност Евро-6.

Лъчезар Апостолов

<< Обратно към новините