Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Нов пътнически Mercedes-Benz Sprinter за Елит 97

14.10.2013

Нов пътнически Mercedes-Benz Sprinter за Елит 97

Първият специализиран пътнически Mercedes-Benz Sprinter, с 19+1 места, изработен по новия проект на Daimler за заводски оборудвани минибуси бе предаден от Балкан Стар на новия му собственик – туроператора СД Елит 97-Плевен. Минибусът е базиран върху предпоследното поколение на популярния модел на Daimler...

[✕]

Първият специализиран пътнически Mercedes-Benz Sprinter, с 19+1 места, изработен по новия проект на Daimler  за заводски оборудвани минибуси бе предаден от Балкан Стар на новия му собственик – туроператора СД Елит 97-Плевен. Минибусът е базиран върху предпоследното поколение на популярния модел на Daimler.

Минибусът Sprinter е типичен представител на фамилията ванове на Mercedes-Benz. Гъвкав и универсален той се отличава с широк избор на оборудване и капацитет за превоз на 19 пътника на изключително добра цена. Модерният и комфортен интериор вече ще превръща всяко пътуване в удоволствие за клиентите на Елит 97. Според производителя Sprinter 19+1 е минибус от съвсем различна класа, който поставя собственика си крачка пред конкуренцията. За това допринасят технологиите, вложени в автомобила и комбинирани с ефектния и елегантен дизайн.
Новият минибус ще бъде използван за туристически превози, каквато е основната дейност на фирмата. Собственикът на Елит 97 получи официално ключовете си и сподели, че новият работник веднага поема на път с малка туристическа група.
Sprinter-ът застава до другите звездни представители в парка на Елит 97 от марката Mercedes-Benz - 4 автобуса Travego, един автобус O404, още един Sprinter и автобус Setra 315 HDH.

<< Обратно към новините