Нова товарна композиция за селското стопанство и строителството от Paul

26.09.2013

Нова товарна композиция за селското стопанство и строителството от Paul

Фирмата за селскостопански ремаркета Krampe проведе тестове с преработен Mercedes-Benz Actros от Paul Nutzfahrzeuge GmbH...

Фирмата за селскостопански ремаркета Krampe проведе тестове с преработен Mercedes-Benz Actros от Paul Nutzfahrzeuge GmbH.

Влекачът е двуосен със схема на задвижване 4x4 и е специална модификация за селскостопански нужди. От фирмата извършила преработките са избрали триосно полуремарке от модела SB 30/60, което има товарен капацитет 26 т.
С нарастване на обработваемите земи и повишаващият се натиск откъм пари и време превозните задачи на земеделците се усложняват. Комбинацията от влекач и полуремарке, която предлагат от Paul и Krampe ще осигури на фермерите надежден транспорт през полето и по шосе, и едновременно с това ще им спести и времеемки претоварвания от едно на друго превозно средство.
По време на изпитанията влекачът е бил тестван в различни условия с няколко модела гуми. Едно от предимствата на превозното средство е способността му за лесно маневриране в тесни пространства. Благодарение на повишения просвет движението и разтоварването върху терени без настилка не е проблем.   Влекачът има редица подобрения които му осигуряват безпроблемно преминаване през полета и горски терени. Съвременна система за задвижване, висока товароносимост, тежки мостове, задно въздушно окачване, силоотвод в задната част и малки надвеси са само част от всички екстри на модела. Освен че спестява средства на собствениците си, преработеният камион може да се регистрира като селскостопанска или горска машина, което води със себе си и редица данъчни облекчения. Полуремаркето Krampe Bandit SB 30/60 разполага с лентов транспортьор в пода, което позволява много бързо разтоварване. За насипни товари то отнема най-много 2 минути. Ремаркето може да работи при всякакви условия в строителството, индустрията, селското и горското стопанство.

<< Обратно към новините