ZF с две награди

20.06.2013

ZF с две награди

Читателската анкета на немското издателство ETM донесе две награди за фирмата ZF. За 9-ти пореден път компанията е победител в категорията трансмисии на товарни автомобили и автобуси. Освен това тази година ZF зае първото място и в категория ретардерr...

[✕]

Читателската анкета на немското издателство ETM донесе две награди за фирмата ZF. За 9-ти пореден път компанията е победител в категорията трансмисии на товарни автомобили и автобуси. Освен това тази година ZF зае първото място и в категория ретардерr.

ZF традиционно зае първото място в класацията при трансмисиите. От започването на класацията преди 9 години фирмата не е отстъпвала лидерската позиция в тази категория. Носители на приза са били предавателната кутия AS-Tronic за камиони и автобуси и 6-степенната автоматична трансмисия EcoLife. В анкетата за 2013 г. почти 60% от читателите са дали гласа си за ZF. Тази година е особена успешна за фирмата тъй като и наградата за най-добър ретардер беше взета от нея. Благодарение на ZF-Intarder пътуването е по-сигурно и икономично.
Според Ролф Лутц, директор на ZF Friedrichshafen AG  и отговорен директор направление товарните автомобили, за развитието на своите продукти фирмата се съобразява основно с крайния клиент. Плановете са иновативната система за управление на трансмисии TraXon да защити лидерската позиция на компанията. Трансмисиите с марката ZF продължават да са успешни и на пазара, като основното повишение на продажбите немският производител отбелязва в Южна Америка и в Азия. 

  
 

<< Обратно към новините