Новият Isuzu D-Max вече е в България

18.10.2012

Пловдивската фирма Агри-М, официален дилър на Isuzu за България, представи новия пикап Isuzu D-Max за пръв път у нас. Моделът се отличава със значително увеличени размери в сравнение с предходното поколение – и по отношение на кабината, и по отношение на товарния отсек. Нов е и 2,5-литровият дизелов двигател Евро-5, чийто двустепенен турбокомпресор му осигурява максимална мощност 163 к.с...

[✕]

Пловдивската фирма Агри-М, официален дилър на Isuzu за България, представи новия пикап Isuzu D-Max за пръв път у нас. Моделът се отличава със значително увеличени размери в сравнение с предходното поколение – и по отношение на кабината, и по отношение на товарния отсек. Нов е и 2,5-литровият дизелов двигател Евро-5, чийто двустепенен турбокомпресор му осигурява максимална мощност 163 к.с.

За да докаже, че е в състояние да наследи имиджа на предшественика си като един от най-надеждните пикапи в света, новият D-Max е бил подложен на тежки изпитания в продължение на цели 4 млн. км. Рамата му е изградена от носещи греди с увеличено сечение, шасито е повдигнато с още 3 см над земята, а ресорите на задния мост са по-дълги. Купето се отличава с 5% по-добра аеродинамика, намален шум в кабината, по-дълго междуосие и по-широко разположени гуми.

Двигателят генерира максималния си въртящ момент от 400 Н.м още при 1400 об/мин и в комплект с новата прецизно оразмерена 6-степенна механична скоростна кутия допринася за намаляването на средния разход на гориво до 7,3 л/100 км. Като опция се предлага 5-степенен автоматик.
 
PIKAPI.bg

<< Обратно към новините