Новият Mercedes Citan вече се предлага на българския пазар

06.11.2012

От началото на ноември новият компактен ван на щутгартската марка се предлага и на българския пазар в товарни и пътнически модификации с различен капацитет. Цените на модела стартира от 28 262 лв. без ДДС за товарната версия с мощност 75 к.с. и полезен обем 3,1 куб. м. Mercedes Citan е разработен на базата на Renault Kangoo, но е на по-високо ниво по отношение на оборудването за безопасност и комфорт...

[✕]

От началото на ноември новият компактен ван на щутгартската марка се предлага и на българския пазар в товарни и пътнически модификации с различен капацитет. Цените на модела стартира от 28 262 лв. без ДДС за товарната версия с мощност 75 к.с. и полезен обем 3,1 куб. м. Mercedes Citan е разработен на базата на Renault Kangoo, но е на по-високо ниво по отношение на оборудването за безопасност и комфорт.

Базовото оборудване на Citan включва системи ESP (електронна стабилизираща програма), ASR (електронна система против буксуване на колелата), ABS (антиблокираща система на спирачките), BAS (спирачен асистент за внезапно спиране), EBV (електронно разпределение на спирачното усилие), асистент за потегляне по наклон, предпазна въздушна възглавница за шофьора, автоматични дневни светлини, централно заключване с дистанционно управление и др.

Като опции се предлагат климатик, радио, ел. пакет, бордови компютър, парктроник, сензор за фарове и чистачки, фарове за мъгла, темпомат, комфортна шофьорска седалка, втора предпазна шофьорска възглавница, алуминиеви джанти, пакет BlueEfficiency (за понижаване на разхода на гориво), усилено окачване, удължена гаранция (3 години без ограничение на пробега) и др.

Освен на чисто техническите му достойнства клиентите на Mercedes ще могат да разчитат на професионално следпродажбено обслужване, което е оптимизирано в съответствие с по-високите изисквания на потребителите от по-горния клас (големи ванове и камиони).

Повече подробности за Mercedes Citan можете да прочетете ТУК.
 
www.vanove.bg

<< Обратно към новините