Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Новото IVECO EcoDaily - „Ван на годината” във Франция

08.02.2010

След като спечели няколко престижни награди и доверието на превозвачите във Великобритания и Ирландия, получавайки 30 000 поръчки само през първите 4 месеца от производството си, новото EcoDaily спечели още един приз, този път във Франция. В типичен стил френското специализирано издание L'Argus de l'Automobile връчи отличието по време на бляскава церемония в подножието на Айфеловата кула...

[✕]

След като спечели няколко престижни награди и доверието на превозвачите във Великобритания и Ирландия, получавайки 30 000 поръчки само през първите 4 месеца от производството си, новото EcoDaily спечели още един приз, този път във Франция. В типичен стил френското специализирано издание L'Argus de l'Automobile връчи отличието по време на бляскава церемония в подножието на Айфеловата кула.

Журито, съставено от експерти в транспортния бранш, представители на специализираната преса, рент-а-ван компании, каросерийни специалисти и редови потребители на лекотоварни автомобили, избра EcoDaily най-вече на базата на изключително разнообразната му производствена гама. Оценени бяха и добрите резултати вследствие от огромните инвестиции на IVECO по отношение на екологичността и икономичността. Ето защо актуалната гама на Daily, която е резултат от 30-годишно непрекъснато развитие и усъвършенстване, вече се е сдобила с представката Eco, която акцентира върху нейната екологичност (Ecology) и икономичност (Economy).

В момента EcoDaily се предлага на пазара с избор между 4 различни задвижвания - два дизелови двигателя, отговарящи на екологичните норми EEV (по-строги от Евро-5), един двугоривен мотор на метан/бензин и една изцяло електрическа версия (EcoDaily Electric). Благодарение на всички тези технологични нововъведения моделът на IVECO е един от най-добре позиционираните представители на класа на големите ванове по отношение непрекъснато затягащите се екологични изисквания, но без компромиси спрямо динамиката и надеждността.

EcoDaily разполага с над 7000 различни модификации с максимално допустима обща маса от 3,2 до 7 тона и разнообразни шаси-кабини и фургони с обем от 7 до 17 куб. м. Електронната стабилизираща програма ESP е включена в серийното оборудване, а като опция се предлага системата за управление на автопарка Blue & Me Fleet (съвместна разработка на FIAT и Microsoft).

www.vanove.bg

<< Обратно към новините