Кюне и Нагел открива източноевропейски хъб във Виена

23.03.2012

Кюне и Нагел открива централния си хъб във Виена, Австрия, който ще обединява сухопътните операции от и до Източна Европа. Той свързва всички основни държави от Източна Европа с директни линии включващи над 300 седмични отпътувания.

[✕]

 


Кюне и Нагел открива централния си хъб във Виена, Австрия, който ще обединява сухопътните операции от и до Източна Европа. Той свързва всички основни държави от Източна Европа с директни линии включващи над 300 седмични отпътувания. Хъбът е още една стъпка в стратегията на компанията да продължава с развиването на групажната си мрежа в сухопътния транспорт. Централизираната групажна платформа осигурява по-добро използване на капацитетите, намаляване на транзитните времена и увеличаване броя на линиите свързващи цяла Европа.

“Откриването на новия хъб във Виена допълва нашия стратегически подход за установяване на високоефективна групажна мрежа, предлагаща на клиентите ни, надеждни транзитни времена в целия регион, както и в цяла Европа. Виена е естествена врата между индустриалните центрове от Изтока и Запада и затова градът беше избран като най-подходящ за изграждането на хъба”, коментира Йорг Хервиг, старши вицепрезидент сухопътен и железопътен транспорт в Източна Европа в компанията.

С повече от 63 000 служители в над 1000 офиси в над 100 държави, Кюне и Нагел е една от водещите световни компании в областта на логистиката.

 

 

<< Обратно към новините