IVECO BUS доставя 238 CROSSWAY за Сардиния

16.03.2023

IVECO BUS доставя 238 CROSSWAY за Сардиния

IVECO BUS ще достави общо 238 автобуса CROSSWAY на ARST, компания за градски, извънградски и железопътен обществен транспорт в Сардиния.

[✕]


 

До средата на 2023 г. по пътищата на Сардиния ще се движат общо 238 12-метрови автобуса CROSSWAY. Те ще допринесат за пълното обновяване на автомобилния парк на ARST. Първите 144 пътнически превозни средства вече са доставени, а през следващите месеци ще бъдат доставени и останалите 94.
 
Според производителя, CROSSWAY е най-добрият възможен избор за междуградски транспорт поради своите характеристики, енергийна ефективност и ниски емисии. Особено внимание е обърнато на комфорта на пътниците и водача, както и на достъпността за хора с намалена подвижност.
 
Моделът CROSSWAY (версия клас II), избран от ARST за обновяване на автопарка, предлага голям капацитет за пътници с 51 седалки. Електро-пневматичната рампа на централната врата улеснява достъпа на хора с увреждания. Превозните средства са оборудвани с двигател Cursor 9 Euro VI с мощност 360 к.с., автоматична скоростна кутия и множество технологични характеристики, които повишават безопасността и комфорта. Те включват пожарогасителна система, усъвършенствани системи за сигурност, видеонаблюдение, геолокация, бордови компютър, съобщение за следваща спирка и брояч на пътниците.

 
 

<< Обратно към новините