Volta Trucks с първи бизнес операции

02.12.2022

Volta Trucks с първи бизнес операции

Volta Trucks, производител на изцяло електрически автомобили за работа и доставчик на услуги, обяви първото използване на своята нова изцяло електрическа гама Volta Zero от Truck as a Service на Heppner.

[✕]


 

Предварителната поръчка с депозит от Heppner ще доведе до появата на 16 напълно електрически Volta Zero в депата на компанията Rungis и La Courneuve в Париж и Лион. Важно е, че споразумението обхваща и внедряването на инфраструктура за електрическо зареждане за управление на превозните средства, с набор от 22кВт бавни и 150 кВт бързи зарядни устройства, които ще бъдат инсталирани от наскоро обявения партньор на Volta Trucks за инфраструктура за зареждане - Siemens.

Стратегическото партньорство със Siemens включва софтуерни системи за контрол, електрификация на съоръжения, експлоатация на зарядни станции, енергиен мениджмънт, сградно оборудване и финансиране на проекти.

Споразумението с Heppner означава, че успешното внедряване на автопарк от електрически автомобили за работа не е единствено с иновативен камион от световна класа, но и на всички услуги за поддръжка на превозното средство. Експертните екипи на Volta Trucks са работили с Heppner, за да гарантират, че сроковете за доставка на превозното средство, инфраструктурата за зареждане и всички други компоненти на Truck като услуга съвпадат, за да се увеличи максимално ефективността на автопарка от първия ден на операциите.

Volta Trucks и Heppner работят в тясно сътрудничество, за да идентифицират изискванията за чрез поредица от оценки на обекта. От решаващо значение за внедряването на ефективно решение за зареждане, всяка оценка идентифицира съществуваща инфраструктура на обекта и надстройки, необходими за презареждане на флота от Volta Zero.

<< Обратно към новините