Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

QUANTRON обяви нови партньорства

08.11.2022

QUANTRON обяви нови партньорства

По време на събитието Web Summit Lisbon QUANTRON обяви, че е сключил нови партньорства с Cognitran Ltd., Roadzen Inc. и Goldstone Technologies Limited за своята OEM агностична платформа Quantron-as-a-Service за автомобили с нулеви емисии.

[✕]


 

Така QUANTRON разширява своята 360-градусова платформа и водородния си алианс в платформата Quantron as a Service (QaaS), след като вече в нея са включени Ballard Power Systems, ETO Motors и NEUMAN & ESSER Group.

Cognitran Ltd. е глобален OEM IT експерт в следпродажбеното обслужване и ще разшири фокуса на QUANTRON CUSTOMER CARE към всички водородни продукти и продукти с нулеви емисии в рамките на платформата QaaS.

Roadzen Inc. е платформа за мобилност като услуга (MaaS) и застраховки като услуга (IaaS) и ще бъде част от проучване за осъществимост в последната четвърт на 2022 г.

Goldstone Technologies Limited (GTL) е публично дружество с ограничена отговорност в Хайдерабад, Индия и е доставчик на решения и услуги за Full Stack Analytics, управление на BI данни и фирмено разузнаване.
Всички партньори посвещават своя опит в текущата налична гама превозни средства BEV и FCEV, особено 44-тонен водороден камион QUANTRON H2 QUANTRON QHM FCEV, а също така и за съответните H2 инфраструктурни решения, както и MaaS предложения.

QUANTRON дава възможност за нови сътрудничества, които ще ускорят експертния опит в цялата водородна и е-мобилна екосистема, съчетани с индустриалните възможности и присъствие на Quantron AG в автомобилната верига на стойност и глобалната позиция на компанията като партньор на съществуващите OEM производители.

<< Обратно към новините