Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

IVECO BUS стартира сътрудничество с Via

13.10.2022

IVECO BUS стартира сътрудничество с Via

IVECO BUS обяви по време на изложението New Mobility началото на сътрудничеството си с лидера в областта на TransitTech технологиите Via.

[✕]


 

Първият резултат от партньорството между двете компании е ексклузивно предложение, което ще стане достъпно първо за клиентите на IVECO BUS в Италия още през 2023 г., когато те ще могат да закупят софтуера на Via за транспорт по заявка при преференциални условия чрез дилърската мрежа на IVECO BUS.
 
Новината за това ново сътрудничество идва след подписването на Меморандум за разбирателство през юли миналата година от IVECO BUS и Via по време на събитието Beyond Iveco Group Days. Този меморандум е за проучване на възможно бъдещо партньорство в разработването на персонализирани решения за обществен транспорт по заявка и свързани цифрови услуги за автобуси. Подписването на Меморандума за разбирателство беше първата стъпка за двете компании, които споделят общото виждане, че екосистемата на мобилността се развива към силно дигитализирана и интегрирана мултимодална система, както и че транспортът по заявка е доказал своята ефективност при постигането на резултати.
 
Марко Франца, ръководител на отдел “Обслужване на клиенти” в IVECO BUS, обяснява: “IVECO BUS и Via работят заедно, за да ускорят и подкрепят въвеждането на иновативни транспортни решения на пазара. За тази цел се стремим да улесним възприемането на технологиите за мобилност при поискване, за да ги направим по-лесни и по-удобни за органите, отговорни за обществения транспорт, както и за операторите.”
 
Дискусиите между двете компании ще продължат, за да се проучи възможността за разработване на лесни за внедряване решения, които да бъдат в полза на отговарящите за публичния транспортни органи и операторите на обществения транспорт. IVECO BUS и Via ще проучат и възможностите за автономни шатъл автобуси по заявка.
 
Посетителите на изложението New Mobility, което се провежда в Милано от 12 до 14 октомври, могат да посетят щандовете на IVECO BUS (зала 6) и Via за повече информация.

<< Обратно към новините