Теми за смелчаци на Логистичната Бизнес Конференция

04.10.2022

Теми за смелчаци на Логистичната Бизнес Конференция

На сайта на Конференцията е публикувана програмата на логистичния форум. Само след няколко дни приключва регистрацията за участие в него.

[✕]

Дойде най-хубавото време за нас, организаторите на Логистичната Бизнес Конференция – дните, в които програмата е подредена по часове и минути, лекторите трескаво доработват презентациите си, а ние с предстартово вълнение доработваме последните детайли, за да ви посрещнем на 11 октомври (вторник) в София Ивент Център.

Програмата е публикувана ТУК!

В нея има визия, риск, сътрудничество, електромобилност, дигитално ускорение, приключения, творчество, революция… И всичко това е посветено на Веригата на доставки, която продължава да изживява сериозни промени и търси как по-добре да улови всяка възможност на пазарната трансформация.

Постигнахме и своеобразен рекорд - в отбора на лекторите включихме 7 дами и дори ще има презентация, в която ще се говори за ролята на жените в транспортно-логистичния бранш.

Вижте лекторите ТУК!

А ако някой заподозре, че в заглавието на тази новина има приятелско предизвикателство, ще познае. Темата Веригата на доставки: Смелите решения предполага и присъствие на смелчаци в залата, нали? Само за миг си припомнете какво се случи във вашата фирма в последните три години. Стрес, динамика, скоростна промяна на ситуацията около вас и за вас, решителни ходове на вашите лидери. Не трябваше да спирате, трябваше да променяте в движение. Защото времето даде на транспорта и логистиката голям шанс и смелчаците го уловиха. А смелите увеличават своя потенциал, когато чуят как, накъде и с кого вървят другите от бранша. Елате и чуйте!

И като споменахме времето, да напомним, че текат последните дни за онлайн регистрацията за престижния форум.

Направете я сега за минута ТУК!

Регистрирахте ли се? Чудесно! По традиция голяма част от хората ще дойдат на конференцията за втори, трети или четвърти път. Имаме и верни участници, които не пропускат събитието, защото им дава възможност не само да си запишат и използват най-важните изводи от чутото, но и за кратко време да се срещнат с много лидери от света на логистиката, с колеги, приятели и съмишленици. Те знаят, че ние, организаторите от Българска Транспортна Преса, осигуряваме творческа обстановка във и извън залата, където има богата експо зона. Тази година в почивките ще има още една изненада - специално ароматното кафе Spetema BIO от майсторски смесени сортове 100% био Арабика, предоставено от златния спонсор на събитието ДИСКОРДИА.

И да не забравим наградите - в тази 10-а юбилейна за нас година на финала на форума ще раздадем не 2, не 3, а 5 страхотни награди за хората от залата.

Златен спонсор на Логистичната Бизнес Конференция е водещата логистична компания ДИСКОРДИА, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

Генерален спонсор на форума е FROTCOM, специалистът по интелигентни телематични решения.

Зелен спонсор на събитието е един от най-големите производители на камиони VOLVO TRUCKS.

Специален партньор на форума е SAP – с глобална мрежа от клиенти, партньори, консултанти и идейни лидери.

Наградите за юбилейната конференция са осигурени от ДСВ Роуд (подразделение на DSV A/S в България) и А.Т.Г. ЛАЙФСТАИЛ, официален оторизиран представител за България на световноизвестната марка за куфари и чанти SAMSONITE.

<< Обратно към новините