Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

IVECO BUS въведе IVECO ON за автобусите си

30.09.2022

IVECO BUS въведе IVECO ON за автобусите си

​​​​​​​IVECO BUS въведе новите телематични услуги IVECO ON и при всички свои автобуси с електрическо задвижване, както и тези покриващи екологичните норми Euro-6.

[✕]IVECO ON е широка гама от услуги с активирана свързаност, проектирана да помогне на клиентите да оптимизират експлоатация и поддръжка на автопарка си от автобуси IVECO.

Новото телематично предложение IVECO ON с функционалност, насочена към операторите в обществения транспорт, интегрира ориентирани към клиента решения с цял набор от нови възможности за свързаност.

Включените услуги са предназначени да оптимизират управлението на времето за работа на превозните средства и общата цена на притежание на операторите в обществения транспорт, като същевременно гарантира безопасност и сигурност при експлоатацията.

В автобусната версия на IVECO ON се предлагат два различни пакета, които отговарят на различни изисквания и нужди на клиентите - Smart Pack и Premium Pack.

Smart Pack е наличен за всички превозни средства и предлага достъп до портала IVECO ON и поддръжка от CONTROL ROOM. Порталът IVECO ON предоставя достъп до богата информация за автобусния парк на клиента по време на работа, като оценка на стила на шофиране, консумация на енергия, средна скорост, дневен пробег… Операторът също може да наблюдава данните за всяко отделно превозно средство.

Удобният за потребителите портал предоставя ценна информация за ефективността на автобусите, което позволява на мениджърите на автопарка да оптимизират графика на работа на превозните средства.

Smart Pack също предлага на клиентите поддръжка от CONTROL ROOM на IVECO, която предоставя ежедневни технически
доклади с данни от експлоатацията и за необходимата техническа поддръжка за цялата гама автобуси IVECO. Докладите включват всички данни, от които операторите се нуждаят за оптималната поддръжка на техните електрически автобуси.

Информацията също позволява на транспортните компании да наблюдават своите превозни средства ежедневно, за да се гарантира, че експлоатацията им отговаря на изискванията за удължаване на живота на тяговите батерии при електрическите автобуси. CONTROL ROOM също така наблюдава флота и помага в някои случаи да се предвидят неизправности и да се избегнат непланирани престои.

Отварянето и затварянето на вратите, състоянието на тяговите батерии и още редица функции се анализират подробно всеки ден, като това предоставя полезна информация на операторите и улесняване на решаването на проблемите.Premium Pack е опция при IVECO ON, която предоставя събраната информация в реално време и е по-фокусирана върху работата на флота. Опцията включва портал за управление на автопарка в реално време и Web API ITxPT Standard TiGR, интелигентно решение за клиенти, които имат автопарк от няколко марки. Този добре познат API и стандартизиран от асоциацията ITxPT, принадлежаща към UITP, елиминира необходимостта от използване на допълнителна телематична кутия за достъп до данни от други марки автобуси.

Порталът предоставя информация в реално време за всички автобуси от гамата на IVECO BUS с всички типове задвижване, включително електрическо. Данните, до които клиентите имат достъп, включват и състоянието на заряда на тяговите батерии в реално време, както и оставащият пробег до зареждане. Порталът предлага и възможност и за дистанционно изтегляне на данните от тахограф и алкотестер и съхранението им в надеждно облачно хранилище.

<< Обратно към новините