Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Нов дилър на Peugeot и Opel в Стара Загора

22.08.2022

Нов дилър на Peugeot и Opel в Стара Загора

„Нова Кар“ ООД е новият оторизиран дилър на марките Peugeot и Opel за региона на гр. Стара Загора.

[✕]Дружеството е част от група, която е дългогодишен дилър на Volkswagen и Audi за този регион, с което се е доказал като верен партньор в автомобилния сектор.

Автокомплексът се намира на ул. „Богомиловско шосе“ 1-ви км, на западния изход на гр. Стара Загора. Той се простира на обща площ от над 900 кв.м, като шоурумите на Peugeot и Opel заемат около 350 кв.м. Там са изложени най-актуалните модели от двете марки: новият Peugeot 308, вдъхновен от френската елегантност, и Opel Astra, Opel Corsa и Opel Crossland - символи на немските технологии.

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, сред които продажба на нови автомобили, гаранционно и следгаранционно сервизиране, продажба на оригинални резервни части и аксесоари за марките Peugeot и Opel. Част от специалните оферти на „Нова Кар“ са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на автомобила. Сред услугите е и изкупуване на превозни средства без значение от марката и продажба на употребявани автомобили.

„За нас е изключително важно клиентите да са удовлетворени от предоставяните продукти и услуги, затова се стремим да предложим най-добрите решения, отговарящи на техните специфични изисквания. За тази цел поддържаме и развиваме система за управление на качеството, базирана на международните стандарти, като работим с високотехнологично оборудване и квалифициран екип от млади специалисти. Вярваме, че като дилър на Peugeot и Opel, ще помогнем за по-доброто позициониране на марките в региона. Вече работим в тази насока и очакваме все повече доволни клиенти“, казва управителят на „Нова Кар“ Атанас Халачев и допълва, че до 2 години предстои да се построи изцяло нов търговско[1]сервизен комплекс по мултибранд концепцията на Stellantis.

„София Франс Ауто“ АД (SFA) е в автомобилния бранш вече 30 години. Дружеството е официален вносител на Peugeot от 1992 г. През 2019 г. става официален вносител и на DS Automobiles, a през 2021 г. присъединява към портфолиото си Opel и Citroen. Търговската и сервизна мрежа на SFA за четирите бранда наброява 36 дилърства, от които 11 са собствени, обединени под марката SFA Retail.

<< Обратно към новините