Volta Trucks открива Studio в Париж

21.07.2022

Volta Trucks открива Studio в Париж

Volta Trucks, водещ производител на изцяло електрически търговски превозни средства и доставчик на услуги, разкри подробности за първото си клиентско „Студио“ и сградата на централата си в Париж, докато се подготвя за първите напълно електрически Volta Zero, които да заработят по улиците на града до края на годината.

[✕]Volta Trucks Studio в Париж е първият от многото централни офиси, където компанията ще управлява своите търговски операции и ще приема клиенти по време на процеса на продажба. Изживяването в студиото ще бъде образователно, информативно и ще показва същността на марката Volta Trucks.

Volta Trucks Studio се намира на историческата улица Rue Edouard VII, край Boulevard des Capucines в 9-ти район на Париж, свързващ кварталите Madeleine и Opera. Централният офис е идеално разположен сред офиси, магазини, домове, ресторанти, хотели и театри и близо до мястото, където ще живеят и работят много от клиентите на компанията.

Концепцията на Volta Trucks Studio допълва наскоро обявеното съоръжение Volta Trucks Hub, което ще доставя услуги за поддръжка и следпродажбени операции, както и хостинг на административни офиси, център за обучение Volta Trucks Academy, и кол център, който ще предоставя интерфейс между клиентите и екипа на компанията от технически и търговски експерти, 24/7/365. Наскоро обявеният Volta Trucks Hub е в Bonneuil-sur-Marne, югоизточно от Париж, и ще обслужва важните логистични центрове Rungis, Orly, Créteil и Bonneuil-sur-Marne, където клиентите на Volta Trucks имат дистрибуторски складове.

Париж е един от двата стартови пазара на Volta Trucks в ЕС, заедно с Лондон. Съгласно действащото законодателство превозните средства с дизелови двигатели ще бъдат забранени в Париж от 2024 г., тъй като всички френски градове с над 150 000 жители приемат нови зони с ниски емисии. Като част от това законодателство, френското правителство предлага стимули до 100 000 евро за прехода към превозни средства с нулеви емисии от ауспуха, което прави ускоряването на електрификацията на автопарка от първостепенно значение за операторите там.

Компанията скоро ще обяви местоположението на Volta Trucks Hub в Лондон, но операциите на London Studio ще се управляват в рамките на търговската и научноизследователската база на компанията, разположена на M4 между Reading и Bracknell, близо до клиентите във Великобритания. Локациите на студия и центрове ще бъдат потвърдени своевременно в останалите лансирани градове в ЕС - Мадрид, Милано, регион Рейн-Рур в Германия и регион Рандстад в Холандия.

<< Обратно към новините