Renault със специална серия E-Tech engineered

18.07.2022

Renault със специална серия E-Tech engineered

Renault представя специалната серия E-Tech engineered за E-Tech Hybrid или Plug-In Hybrid версиите на Arkana и Captur.

[✕]

Специалната серия E-Tech engineered използва всички силни страни и оборудване, отговорни за успеха на R.S. Line, като същевременно внася свеж дизайн, основаващ се на изтънчени цветове и материали в съответствие с настоящите тенденции.

ИЗТЪНЧЕН ВЪНШЕН ВИД

В екстериора специалната серия включва акценти от топъл титан върху елементи като F1® сплитера, разположен върху долната част на предната броня, орнаменти в страничната и долна част на каросерията и върху джантите. Емблематичното лого на марката с форма на диамант и имената на моделите са в лъскавочерен цвят. Цялостната визия е завършена от нови плочки E-Tech Hybrid или Plug-In Hybrid, монтирани на вратата на багажника като общ маркер за всички електрифицирани автомобили на Renault. Последна характеристика е стилен графичен етикет, разположен на вратата на шофьора. Двата модела се предлагат в различни екстериорни цветове.

В интериора откриваме същото желание да се придаде на дизайна усещане за визуално единство и характер чрез топлите титанови шевове върху тапицерията и златните декоративни акценти по арматурното табло и вентилационните отвори. Воланът съдържа буквата „E“ като E-Tech подпис, а праговете на вратите следват дизайна от екстериора. Тези нови детайли придават на целия автомобил по-елегантен вид.

ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

Пионер в електрическата мобилност от над 10 години, Renault продължава да използва своето ноу-хау в услуга на възможно най-широка аудитория, разработвайки универсално достъпни решения за мобилност. В усилията си да отговори на нуждите на всички, Renault създава два типа задвижване: E-Tech Hybrid и E-Tech Plug-In Hybrid.

ЦЕНИ И ОТВАРЯНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

Цената на автомобилите в специалната серия E-Tech Engineered с ДДС е 67 390 лв. за Arkana E-Tech hybrid, 59 290 лв. за Captur E-Tech hybrid и 69 690 лв. за Captur E-Tech plug-in hybrid.

От днес отварят поръчките на специалната серия E-Tech Engineered за моделите Arkana и Captur в България. Първите доставки се очакват до края на годината.

<< Обратно към новините