Volta Trucks ще участва на IAA с изцяло електрическия Volta Zero

06.07.2022

Volta Trucks ще участва на IAA с изцяло електрическия Volta Zero

Volta Trucks, водещ производител на изцяло електрически автомобили за работа и доставчик на услуги, потвърди присъствието си на IAA, най-голямото изложение в Европа за бранша, което ще се проведе в Хановер, Германия между 19 – 25 септември.

[✕]


 

След поредица евенти с покани само за клиенти, IAA Hannover ще бъде първото място, където изцяло електрическият Volta Zero ще бъде изложен публично на германския пазар. Volta Trucks ще представи шосеен прототип на Volta Zero Design Verification в собствената му устойчива градска среда на щанд #B18. Прототип Volta Zero ще бъде на разположение за оценка на клиентите и обратна връзка в среда на демонстрационно шофиране.

На линия ще бъдат и редица експерти от Volta Trucks, отговарящи за продукта, абонаментния модел Truck as a Service, включително зареждането на превозните средства, както и експерти по субсидиите и стимулите, налични за клиентите, преминаващи към автопаркове с нулеви емисии на европейските пазари.

Потвърждавайки участието на Volta Trucks на IAA в Хановер, главният изпълнителен директор на Volta Trucks, Еса Ал-Салех, каза; „Германия е изключително важен пазар за Volta Trucks и автомобилната индустрия. Виждаме значителен търговски потенциал в Германия за изцяло електрическата Volta Zero благодарение, отчасти, на прогресивното мислене на германските собственици на автопаркове и щедрите субсидии и стимули от страна на правителството за мотивиране на прехода към камиони с нулеви емисии от ауспуха.

Очаквам с нетърпение да се срещна с нашите клиенти на изложението, както и да им позволя да изпитат от първа ръка прототипно превозно средство за проверка на дизайна в центъра за шофиране. Това е важен момент за Volta Trucks, точно преди да започне оценката на превозните средства в реални условия и изпитанията в клиентски депа по-късно тази година, последвано от серийното производство на превозните средства.“

<< Обратно към новините