Италиански превозвач предлага бонус от €6000 за нови шофьори

05.07.2022

Италиански превозвач предлага бонус от €6000 за нови шофьори

Germani Trasporti, превозвач със седалище в Сан Дзено Навилио в италианската провинция Бреша, стартира доста интересна кампания за набиране на персонал. Компанията казва, че ще предложи на новите си шофьори първоначален бонус в размер на €6000.

[✕]Северноиталианската транспортна фирма посочва, че иска да наеме до края на юли 50 шофьори. За да постигне тази цел на фона на недостига на шофьори в цяла Европа, компанията публикува оферти в социалните медии и във вестник „L’Arena“.

Снимка на рекламата е публикувана и в местен вестник, който отразява историята.

Офертата наистина се откроява – особено условията на работа, които превозвачът обещава да осигури. Шофьорите, които се присъединят към фирмата между 1 и 31 юли, ще имат право на бонус от €5000. В случай, че водачите на камионите са с ADR квалификации бонусът е 6000 евро.

Освен това транспортната фирма предлага нетни заплати от 2800 евро на месец плюс два годишни бонуса, еквивалентни на месечното им заплащане. На новите служители „ще бъдат поверени нови камиони от най-ново поколение, гарантиращи комфорт и безопасност“, гласи офертата за работа. И накрая, кандидатите ще могат да решат дали да правят кратки курсове, или да работят на по-дълги, месечни курсове.

За да достигне до възможно най-много кандидати, компанията дори заявява, че може да провежда интервюта и през почивните дни.

<< Обратно към новините