MAN Truck & Bus спечели в четири категории на ETM Awards

02.06.2022

MAN Truck & Bus спечели в четири категории на ETM Awards

Церемонията по награждаването се състоя по време на Future Congress Commercial Vehicles 2022 на 1 юни в Берлин.

[✕]Около 6000 читатели на изданията ETM-Verlag: trans aktuell, lastauto omnibus и FERNFAHRER гласуваха за най-добрите автомобили за работа и за най-добрите марки в сектора.

В анкетата на читателите за "Най-добър камион", "Най-добър ван" и "Най-добър автобус", участваха повече от 216 моделни серии от 16 категории - от ванове, до тежки камиони и автобуси. MAN Truck & Bus взе общо четири награди на церемонията, която се проведе като част от Конгреса за бъдещето на автомобилите за работа 2022 на 1 юни в Берлин.

Самосвал до 32 т: MAN TGS

Независимо дали става дума за по-добро шофиране, повече комфорт, максимален транспортен капацитет, най-високо качество и издръжливост, примерна безопасност и екологична съвместимост или цифрова мрежа: MAN TGS отговаря на всички очаквания и е универсален камион, перфектно съобразен за употреба в индустрията. Със своето мощно задвижване, ненадминат полезен товар и уникална ергономия, той поставя високи стандарти.

MAN TGS се представя и с практически насочено оборудване. Задръстванията могат да се контролират без излишна умора с помощта на асистента за задръствания и функцията Stop&Go на дистанционно управлявания АСС круиз контрол. MAN TGS изпъква със своята електрическа/електронна архитектура и иновативните си дигитални услуги.

Автобусите MAN са на първо място в категориите за междуградски автобуси

Победител в категорията междуградски автобуси е MAN Lion's Intercity LE, който беше представен миналата година. Благодарение на своята модулност, новият MAN Lion's Intercity LE е гъвкав и впечатлява с минималната си „обща цена на собственост“.

MAN Lion's Coach спечели за четвърти път в категорията на високобордовите автобуси. Със своя перфектен дизайн и балансирани пропорции, той носи самочувствие и присъствие на пътя. Цветовата гама, формите и интериорният дизайн следват ясна цел: пътниците и шофьорите трябва да се чувстват наистина комфортно в MAN Lion's Coach още от самото начало на пътуването. Lion's Coach впечатлява и със сложното си, високоефективно задвижване и спестяващите гориво системи за подпомагане.

MAN eTGE е първи четири поредни години

MAN eTGE спечели в категорията електрически ван за четвърти пореден път. Напълно електрическата версия на MAN Transporter е налична за закупуване от 2018 г. и се предлага във версии с каросерия, бордови, надстройка ремарке, както и комби.

<< Обратно към новините