CTE Трейлърс България продължава с успешни доставки

10.05.2022

CTE Трейлърс България продължава с успешни доставки

CTE Трейлърс България навърши 4 години от дейността си в България и продължава с успешното си развитие. Фирмата доказва правилото, че когато има добър продукт и хъс за работа, бизнесът се развива добре, независимо от обстоятелствата. Ето и примери за последните доставки от началото на 2022 г.

[✕]През последната година CTE Трейлърс България разшири както портфолиото и дейността си, така и състава си. Фирмата разви дейността по предлагането на резервни части. В изградения склад до офиса и паркинга на компанията в Пловдив се поддържа голямо разнообразие от части главно за полуремаркета, като плановете за тази година са броят на наличните на място части да се разшири, а в малко по-далечните планове влиза и строежът на сервизен център. Същевременно компанията разшири и състава си. Тя има вече представители в София, които могат да посетят и отговорят на нуждите на клиентите си в този регион.

От началото на тази година CTE Трейлърс България стана представител и на компания FAYMONVILLE Group, която е водещ производител на специализирани превозни средства за тежкотоварен транспорт. Произведените от нея полуремаркета, нископодови ремаркета, модулни превозни средства и самоходни превозни средства могат да се използват за превоз на всичко, което е изключително тежко, дълго, широко или високо. FAYMONVILLE Group е компания майка на MAX TRAILERмарка, която CTE Трейлърс България вече представя и продава успешно у нас. Друга силна марка, представена у нас от CTE Трейлърс България, е и полската ZASLAW, известна най-вече със самосвалните си полуремаркета.


 

Последните доставки, за които ни разказа Георги Балтов, търговски директор на CTE Трейлърс България, са именно на самосвални полуремаркета ZASLAW. Отскоро поредните 3 броя нови самосвални полуремаркета ZASLAW със стоманен кош и поцинковано шаси, с обемен капацитет 25 куб. м и хидравлика на HYVA са вече част от парка на АТМИКС БЕТОН ЕООД от София. Те ще се използват и са пригодени основно за транспорт на инертни материали.


 

През април бяха доставени и 5 броя фабрично нови самосвални полуремаркета ZASLAW с алуминиев кош и поцинковано шаси, с обемен капацитет 50,2 куб. м. Те са предназначени за превоз на зърно в региона Варна и Бургас.

СТЕ Трейлърс България има и предварително поръчани и пригодени за сезон 2022 тежковозни полуремаркета MAX TRAILER за всякакъв тип превоз и специализиран транспорт. Това е стратегически далновиден ход на СТЕ Трейлърс България , особено като се имат предвид дългите срокове на доставка в сегашните времена.
Полуремаркетата
MAX TRAILER могат да намерят приложение в строителния бизнес, в агробизнеса и в превози на всякакви други извънгабаритни и специализирани товари.

 

 

 

<< Обратно към новините