Новият Mercedes Benz T-Class e първокласен малък ван

27.04.2022

Новият Mercedes Benz T-Class e първокласен малък ван

С T-Class Mercedes-Benz разширява своето портфолио от семейни модели.

[✕]


 

Mercedes Benz T-Class предлага пространство за цялото семейство и много място за багаж за любителите на отдиха и спорта. Плъзгащите се врати осигуряват бързо качване и слизане и гъвкави опции за товарене. T-Class се отличава със съвременен дизайн, широка гама от оборудване за безопасност и свързаност. С новата T-Class Mercedes‑Benz внася комфорт в сегмента на малките ванове.

Този нов модел съчетава мултифункционалност и огромно пространство с оборудване от висок клас. Информационно-развлекателната система MBUX, електрическата ръчна спирачка, 17-инчовите лети джанти, KEYLESS-GO осветлението, тапицерията на седалките от изкуствена кожа MICROCUT ARTICO са част от разнообразна гама от акценти на новата T-класа. С богато стандартно оборудване за безопасност, включително седем въздушни възглавници и множество системи за подпомагане на шофирането, T-Class е съвременен и надежден спътник за семейства и любители на активния отдих.

Бензиновият двигател на базовата спецификация T160 е 4-цилиндров, 1,3 л, с мощност 102 к.с. и се отличава с комбиниран разход на гориво 6,7 – 7,2 л/100 км и комбинирани емисии на CO2 от 153 до 162 г/км. Предавателната кутия в тази версия е ръчна. Останалите версии на модела са: T180 - бензинов двигател 1,3 л, 131 к.с.; Т160 d - дизел 1,5 л, 95 к.с.; Т180 d - дизел, 1,5 л, 116 к.с.

Новата T-Class е разпознаваема като член на семейството на Mercedes-Benz. Дизайнът се отличава с балансирани пропорции и плавно преливащи линии. Стандартната хромирана радиаторна решетка, корпусите на външните огледала, дръжките на вратите и предната броня добавят щрихи от първокласен характер. Панелите на праговете на вратите са с надпис Mercedes‑Benz, а опционалните 17-инчови джанти са от лека сплав.

Малкият ван съчетава компактни външни размери с огромно вътрешно пространство. Петместният T-Class е дълъг 4498 милиметра, широк 1859 милиметра и висок 1811 милиметра. Моделът ще се появи на пазара и във вариант дълга база с до седем места.

Повече по темата четете в списание КАМИОНИ

<< Обратно към новините