Bosch и AWS с първа платформа за дигитализация на логистиката

20.04.2022

Bosch и AWS с първа платформа за дигитализация на логистиката

Двете компании планират да предложат пилотно новия продукт в Европа, Индия и САЩ през 2022 г.

[✕]


Bosch и доставчикът на облачни услуги Amazon Web Services (AWS) влизат в стратегическо партньорство, за да усъвършенстват ефективността и устойчивостта на транспортно-логистичната индустрия.

Планът им е да предложат на логистичните и спедиторски компании в глобален план бърз и лесен достъп до дигитални услуги чрез платформа на AWS.

Следващата стъпка е да създадат многоспектърни решения както за утилизация на автопарка, така и за мониторинг на стоковите потоци и процеси за обработка на поръчки. Управлението на всички операции ще се извършва от една платформа (single source).

Компанията Bosch ще бъде отговорна за разработването на функционалностите на логистичната платформа, а AWS ще допринесе със своята експертиза за облачното й управление.

Инструментът ще улесни гладкото взаимодействие между различни услуги и данни, като позволява на транспортните и логистични компании да се възползват много повече от възможностите за дигитализация без да се налага да пренастройват собствените си IT проекти и системи.

<< Обратно към новините