Светлозар Бояджиев, изпълнителен директор на Булавто България, в Срещи на кафе на 9 декември

04.12.2021

Светлозар Бояджиев, изпълнителен директор на Булавто България, в Срещи на кафе на 9 декември

В първата ни Среща на кафе за месец декември ще пием кафе със Светлозар Бояджиев. С него ще си поговорим за камиони, алтернативни горива, големи проекти и дългогодишно партньорство.

[✕]

 

Разговорът ни със Светлозар Бояджиев ще се излъчва на живо на 9 декември (четвъртък) от 16 часа по 5 различни канала:

- Facebook - КАМИОНИ, ЛОГИСТИКА и Bulgarian Transport Press
- в LinkedIn
- в Youtube
.

За Светльо Бояджиев няма тайни в бизнеса с камиони и всичко свързано с него. Защото цялата му кариера от 1994 г. досега е свързана с автомобилния бизнес. И макар че през годините имената на фирмите и местоположението им се сменят, хората, с които Бояджиев работи остават едни и същи, както и марката камиони – Iveco.

Тази година Булавто навършва 20 години от началото на партньорството си с Iveco, а Светлозар Бояджиев е активен участник във всяка стъпка от това партньорство. Ето защо той е точният човек, който да ни разкаже за него, за върховете и за трудните моменти. Няма да пропуснем и темата за газовите камиони и тяхното настояще и бъдеще както у нас, така и по света, още повече че Iveco е лидер в производството на газовите камиони.

През изминалите повече от 25 тодини бизнесът с товарните автомобили се е променял много. Как Булавто е проявила гъвкавост и е отговорила на всички промени и предизвикателства във времето?

Как ще се развива пазарът на товарни автомобили, как върви партньорството на Iveco и Nikola за разработването на електрически товарни автомобили, какви са плановете на Булавто за бъдещето... Това са част от темите, по които ще разговаряме със Светльо Бояджиев.

За да чуете отговорите му, както и да разберете повече за човека Светлозар Бояджиев, включете се на 9 декември от 16 часа на някой от следните канали:

- Facebook - КАМИОНИ, ЛОГИСТИКА и Bulgarian Transport Press
- в LinkedIn
- в Youtube
.

СРЕЩИ НА КАФЕ се излъчва с подкрепата на Frotcom България.

<< Обратно към новините