Два нови Scania Touring HD за СП-Рачич

04.11.2021

Два нови Scania Touring HD за СП-Рачич

С два нови туристически автобуса Scania Touring HD от висок клас попълни автопарка си транспортната компания СП-Рачич. Превозните средства са доставени от Скания България.

[✕]

Доставените автобуси са с дължина 12,10 м, на два моста и са оборудвани с 13-литрови двигатели с мощност 410 к.с. и автоматизирани предавателни кутии.

Салонът е с 49+1+1 седящи места. Оборудването е от най-високото ниво, предлагано от шведската мрака. Включва комфортни седалки, покритие от ламинат върху пода, мултимедия, USB-портове за всеки пътник, тоалетна, спално помещение за водача, всички познати системи за активна и пасивна безопасност…

Изборът на СП-Рачич за пореден път пада върху флагмана на автобусите на шведската марка - Scania Touring HD. Това потвърждава удовлетворението на утвърдената транспортна компания от автобусите на Scania, както и от допълнителните лизингови и застрахователни решения, предложени им от Скания България.

Така въпреки трудните времена, транспортната фирма, която от дълги години работи по международни линии между България и Германия, не допусна компромиси с комфорта и безопасността на своите пътници по време на дългите пътувания.

Доставката е ново доказателство за добрите партньорски отношения между Скания България и СП-Рачич и за надеждността на автобусите с марка Scania, подчертават от представителството на шведската марка и от транспортната компания.

<< Обратно към новините