SOLUTRANS 2021 с фокус към технологичните иновации и еко транспорта

27.10.2021

SOLUTRANS 2021 с фокус към технологичните иновации и еко транспорта

SOLUTRANS DIGITAL SHOW дава неограничен онлайн достъп до изложението.

[✕]SOLUTRANS отново е тук, а домакин на 16-ото издание на глобалното изложение за тежкотоварни и лекотоварни автомобили за работа ще бъде Eurexpo в Лион. SOLUTRANS 2021 ще се проведе между 16 и 20 ноември, като на международното събитие се очаква да присъстват близо 60 000 професионалисти от бранша, плюс 1 000 изложители и брандове. SOLUTRANS 2021 ще бъде фокусиран върху икономическото възстановяване и иновациите, сертифицирани от OICA (Международната организация на производителите на автомобили).

Това издание на изложението ще предложи два основни канала за комуникация. Зала "SOLUTRANS 4.0" ще е посветена на иновациите, предназначени за професионалистите в транспортния сектор. Предвидена е и възможността експертите от цял свят да участват в събитието дистанционно чрез платформата SOLUTRANS DIGITAL SHOW.

Големите производители на тежкотоварни автомобили ще присъстват

Водещите производители на тежкотоварни превозни средства - DAF, IVECO, MAN, Mercedes, Renault Trucks, SCANIA и VOLVO ще представят новите си гами автомобили. Ще присъстват и най-големите производители на каросерии, компании от бранша на автомонтьорите, както и сервизни компании. Сравнително нови имена в сектора на тежкотоварния транспорт като FORD TRUCKS, IRIZAR и VOLTA TRUCKS ще вземат участие за първи път на изложението във Франция.

SOLUTRANS 4.0 е залата на новите технологии

Зала SOLUTRANS 4.0 ще представи уникални иновации, както и нови имена в бранша от всички области - от инженеринг до предприемачество, както и съвременни IT решения.

Основен фокус на SOLUTRANS 4.0 е да се насърчи внедряването на нови решения, с които ще се оптимизира дейността и ще се преодолеят предизвикателствата в сектора. В тази графа влизат енергийният преход, изкуственият интелект, киберсигурността, рециклирането и други важни аспекти.

Зелена светлина за иновациите на SOLUTRANS

Всички иновации ще бъдат представени по време на церемониите по награждаване, които ще се проведат на търговското изложение. Наградите I-nnovation Awards бяха допълнени с още една категория и тази година включват нов приз: „Digital AWARD“. За четвърто поредно издание SOLUTRANS ще бъде домакин на международните награди ITOY, IVOTY, IPUA и TRUCK INNOVATION AWARD. Тези награди, присъждани от авторитетно жури, в което участва и списание КАМИОНИ, са много авторитетни сред представителите на бранша. Те оценяват високите постижения на производителите и показват тенденциите в сектора на товарните и градските превозни средства.

Ще бъде акцентирано и върху темата за иновациите чрез широк спектър от конференции на различни теми, които обхващат и отговарят на предизвикателствата на сектора.

Не на последно място SOLUTRANS в партньорство с TotalEnergies ще предложи нова, напълно преработена и по-голяма зона за тестване на автомобилите, за да отговори на изискванията на посетителите и производителите на тежкотоварни и лекотоварни автомобили за работа. Трасето също е разширено и препроектирано с включен 25 км частично градски маршрут, който позволява на професионалистите да тестват превозните средства около парка.

SOLUTRANS DIGITAL SHOW: неограничен онлайн достъп до изложението

SOLUTRANS DIGITAL SHOW, виртуалното издание на присъственото изложение, ще предложи на регистрираните посетители от всяка точка на света комплексно интерактивно пространство. Те ще могат да посетят щандовете на изложителите, да се свържат с техните представители и да открият новите продукти... всичко е само с един клик…

Две седмици преди реалното изложение, регистрираните онлайн посетители ще могат да си уговарят срещи, или да обсъдят оферта на изложител. По този начин те ще имат възможност да се свържат с фирми, с които не биха имали време да се срещнат по време на присъственото издание на изложението. Онлайн посетителите ще имат достъп до конференции и много други събития, които ще се излъчват на живо.

Пълната програма на бизнес изложението SOLUTRANS 2021 може да се открие на: solutrans.eu.

<< Обратно към новините