SOLUTRANS 2021 в сърцето на иновациите за устойчив транспорт

20.09.2021

SOLUTRANS 2021 в сърцето на иновациите за устойчив транспорт

Секторът на тежкотоварните автомобили е изправен пред няколко ключови предизвикателства: преходът към нулеви въглеродни емисии, изкуственият интелект, киберсигурността, рециклирането, които са специфични за сектора и по-широкообхватни проблеми с голямо разнообразие на участници и сегменти.

[✕]

Отразявайки трансформирането на индустрията, SOLUTRANS 4.0 ще представи иновациите и новите участници в сектора във всички области - от инженеринга до бизнеса, включително решенията за информационни технологии. В тази област SOLUTRANS ще събере всички нови участници на пазара (компании, представящи дигитални или свързани решения, нови задвижващи механизми и технологии, енергийни преходи и производители на софтуер или информационни системи), като по този начин ще допринесе за въвеждането на нови решения за оптимизиране на дейността в сектора.

Повече от 70 участници в сферата на иновациите са се регистрирали за изложението, включително:

- Доставчици на енергия и професионалисти в инфраструктурата, които ще предоставят най -новата информация за енергията на бъдещето и да ръководят професионалисти при вземането на решения,

- Специалисти в управлението на горивата за намаляване на потреблението,

- IOT компании и борси за товарни превози, които представят иновативни цифрови решения, посветени на експлоатацията и управлението на автопарка.

Сред участниците се включват: AFTRAL, Altens, Alx Technologies, B2P Web, Chereau, ENI, Mesure Process, Piusi, Proviridis, Symbio, Tokheim, TotalEnergies ... да не говорим за търговските организации FNTR, OTRE и TLF.

Тестовата зона привлича средно над 2000 професионалисти за всяко издание, които са й дали 88% одобрение през 2019 г. Тази година SOLUTRANS, в партньорство с TotalEnergies, ще предложи нова тестова зона, която е напълно преработена и разширена, за да отговаря на изискванията на посетителите и производителите на тежкотоварни и лекотоварни автомобили за работа.

Пистата ще бъде допълнена и с 25-километров частично градски маршрут, за да се даде възможност за провеждане на тестово шофиране в реални условия около изложбения център. Изложителите ще представят в реални условия все по -голям брой превозни средства с „нова енергия“ (задвижвани от газ, хибридни двигатели, електрически, горивни клетки и т.н.) на много професионалисти в бранша, желаещи да „видят и тестват“ своята гама.

<< Обратно към новините