БУЛАВТО отпразнува 20 години партньорство с IVECO

17.09.2021

БУЛАВТО отпразнува 20 години партньорство с IVECO

Годишнината от началото на партньорството на БУЛАВТО с IVECO бе отбелязано с празнична вечер. В търговско-сервизния център в София се събраха действително много клиенти, партньори, приятели и колеги от бранша, както и официални лица.

[✕]Чудесното време, отбраните качествените напитки и вкусната храна, приготвена от Ути Бъчваров, допринесоха за отличното настроение на всички, които уважиха юбилея. А песните на Любо Киров предизвикаха и танцов ентусиазъм у мнозина. Отбелязването на събитието в присъствието на партньори и клиенти бе още по-значимо и запомнящо се в сегашните сложни времена, когато личните контакти и пътуванията са силно ограничени и постепенно се изместват към виртуалното пространство.Пътят, изминат през тези години, е вече история, пълна с начални стъпки, трудни моменти, възход, но и спадове, както и взаимна подкрепа. Всичко това се вижда по лицата на клиентите, доволни и от продуктите на IVECO, и от услугите на БУЛАВТО, предоставени от голяма и качествена сервизна мрежа с екип от опитни професионалисти.Няма да се връщаме към подробностите от дългия път, започнал на 2 май 2001 година, когато бе открита първата сервизна база във Варна – списание КАМИОНИ отрази и тази, и останалите важни стъпки в развитието на партньорството. А то помогна на компанията да израсне до сегашното си ниво. С добър партньор и висококачествен продукт през годините БУЛАВТО не само набра скорост, но и разви нови направления, добавящи стойност към продуктите.

Разви се и сервизната мрежа по всички краища на България. През годините на партньорството фирмата успя да стане все по-силна, гъвкава и динамична. И запази екип от опитни и предани на БУЛАВТО служители, към които се присъединяват млади хора. Затова и пожеланието за среща след още двадесет години партньорство е от категорията на възможните събития.

<< Обратно към новините