SAF-HOLLAND с ново предприятие в Русия

09.09.2021

SAF-HOLLAND с ново предприятие в Русия

От началото на 2022 г. мостовете SAF INTRA за руския пазар ще се произвеждат в нова фабрика в района на Москва. Тя укрепва присъствието на SAF-HOLLAND в Русия и ще отговори на търсенето в страната с най-голяма площ на Земята.

[✕]Със своите качествени продукти, дългогодишен опит и перспективни ходови агрегати и системи за камиони и ремаркета, SAF-HOLLAND е известен производител в индустрията за търговски превозни средства. Компанията инвестира в нов обект край Москва, за да разшири производствените си мощности в Русия.

„Русия вече е един от най -важните ни регионални пазари в световен мащаб и показва отлични перспективи за растеж, дори в дългосрочен план“, казва Александър Гейс, председател на Управителния съвет на SAF-HOLLAND SE, и добавя: „С този нов производствен обект ние инвестираме в печеливш растеж в съответствие с нашата стратегия 2025 г.“

Според Кристоф Гюнтер, президент за EMEA в SAF-HOLLAND, с новата фабрика компанията поема ясен ангажимент към руския пазар и местните клиенти, с които са установени близки отношения. Местното производство съкращава в пъти времето за доставката и реакцията, като спазва и руското законодателство за насърчаване на местното производство.

Фабриката на 4000 квадратни метра е в близост до магистрала и летище. В нея ще работят десет души административен персонал и около 50 работници в производство на две смени. Съвременните ходови агрегати SAF INTRA с дискови и барабанни спирачки се произвеждат за местния пазар и отговарят на екологичните изисквания на руската държава.

<< Обратно към новините