Scania ще обнови гамата си през ноември

12.07.2021

Scania ще обнови гамата си през ноември

За да предостави на своите клиенти по-добра основа за вземане на решения, Scania разкрива, че представянето на новия етап от развитието на своята гама камиони Euro 6 е планирано за ноември 2021 г.

[✕]


„Предвид ситуацията с рекордно търсене, недостиг на полупроводници и предстоящо въвеждане на нова продуктова гама, решихме да сложим картите на масата ”, казва Александър Власкамп, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на продажбите и маркетинга в Scania.

Scania има рекордни продажби през първото тримесечие на 2021 г. от настоящата гама камиони. ”Но ние се борим с недостига на полупроводници, точно както и останалата част от нашата индустрия. Това доведе до дълги срокове за изпълнение и в някои случаи забавяне на доставките. Към всичко това се подготвяме и за най-голямото ни представяне от 2016 г насам. В тази ситуация решихме, че е честно да дадем на потенциалните клиенти по-добра база за вземане на решения, когато обмислят следващия си камион Scania и неговия график.

Scania не разкрива точния момент или общото съдържание на нововъведенията, но освен всичко друго обещава „забележителни“ подобрения на разхода на гориво в сравнение с текущия диапазон, както и актуализации на шасито.

Клиентите могат чрез своите контакти в Scania да заявят интереса си да поръчат камиони от новото поколение. Системата за поръчки на тези камиони ще отвори до ноември, но клиентите, които предварително са заявили своя интерес, ще бъдат обслужени първи.

„Ще продължим да обучаваме нашите търговски екипи през есента и да сме уверени, че разполагаме с всички инструменти и информация за въвеждането на новата 13 литрова гама през ноември“, казва Власкамп. „Убедени сме, че нашите клиенти ще оценят, че им се дава възможност или да изберат чудесен камион от настоящата гама, или да изберат от новия етап - значително обновени камиони, които са планирани за производство през второто тримесечие на 2022 г.“

 

 

 

<< Обратно към новините