DAF Дни на отворените врати при Турботракс България

16.06.2021

DAF Дни на отворените врати при Турботракс България

След сензацията, която DAF предизвика през миналата седмица от представянето на напълно новото поколение (XF, XG и XG+), официалният представител на марката у нас - Турботракс България ООД, отново привлече вниманието на превозвачите с Дни на отворените врати.

[✕]Два дни, на 15 и 16 юни, в центъра на фирмата на бул. Ботевградско шосе на вниманието на гостите са показани автомобили DAF за клиенти, ориентирани към регионален и строителен транспорт, както и към дистрибуция. Клиентите на компанията могат да се възползват от специални предложения за ограничени количества автомобили.

Между показаните машини вниманието привличаше предлаганият за тестване самосвал CF 430 FAD 8x4 – яка, но и олекотена конструкция за смесени терени, с класическо задвижване 8х4 и тандемен заден мост. Самосвалната надстройка Gervasi е с правоъгълно сечение и задно разтоварване. Височината на страничните бордове е около 1600 мм.

Своята българска премиера направи CF 430 FAW – модерен, но здрав и маневрен самосвал със задвижване 8х4, като последната ос е повдигаема и завиваща. Самосвалната надстройка KH-Kipper е с полутръбно напречно сечение и задно разтоварване.

Здраво шаси за смесени терени, оборудвано със система мултилифт за превоз на контейнери – това е CF 480 FAТ.

Използваната хидравлика във всички случаи е от топ производителя Hyva.

CF 340 FAN SC е решението за маневрен регионален транспорт, когато е необходимо триосно шаси. Задвижването е 6х2, последната ос е завиваща и повдигаема.

18-тонният LF 290 FA (4х2) с олекотен 7-метров фургон и падащ заден борд е пример за рационално съчетаване на маневреност и висок полезен товар за целите на дистрибуцията.

<< Обратно към новините