Янислав Тотев в СРЕЩИ НА КАФЕ на 22 юни

10.06.2021

Янислав Тотев в СРЕЩИ НА КАФЕ на 22 юни

Човек трябва да бъде гъвкав и да върви напред, каквито и трудности да го връхлитат - казва управителят на DSV Road България.

Янислав ТОТЕВ е управител на ДСВ Роуд ЕООД (подразделение на DSV A/S в България) от 2009 г. Има над 25 г. опит в транспорта и логистиката, включително при разработването и внедряването на системи за контрол и управление на складовите наличности и контрол и управление на транспорта, внедряване на стандартите GDP и ISO, разработване на нови услуги и бизнес процеси и оптимизация на дейността.

Не бяхме се виждали дълго заради пандемията. И когато го поканихме за участие в СРЕЩИ НА КАФЕ, имаше за какво да говорим: за уроците от пандемията, за глобалните промени и локалните решения, за умението да се използва промяната в средата около нас, а не тя да бъде използвана като оправдание за бездействие.

За да чуете разговора с Янислав Тотев по тези и други теми, включете се безплатно в срещата Live на Facebook страницата на списание ЛОГИСТИКА на 22 юни 2021 г. (вторник) от 16 ч. Интервютата на живо дават възможност и за задаване на въпроси в реално време.

А времето през 2021 г. е много различно от времето през 2020 г. Когато Covid-19 затвори хора и бизнеси, Янислав Тотев успял да загърби фалшивите новини, запазил самообладание и действал гъвкаво, анализирайки глобалните промени и ситуацията в страната.

„Глобалната пандемия промени цялата среда около нас, всичко ставаше много бързо и изискваше голяма гъвкавост - казва Янислав Тотев. – Например, ние имахме клиенти, които бяха силно засегнати от внезапното и глобално затваряне на производства, и трябваше да направим определени компромиси и да разберем положението на всеки от тях. В кризисна ситуация много е важно да се преразпределят усилията на екипа и да се предложат нови услуги и решения. А и не по-малко важно е да се запази човечността, каквато и трудност да ни връхлети. В началото на пандемията, когато имаше недостиг на предпазни средства и дезифектанти, ние се включихме в доставките на жизнено необходими продукти за болниците, без да търсим изгода или заплащане за това и тази помощ беше подкрепена от целия ми екип. Това беше нашата лепта за по-бързото овладяване на здравната криза. Средата, колкото и да е трудна, не е виновна, ако ти не търсиш верните решения, за да вървиш напред, не запазиш екипа си и не покажеш решителност. Няма връщане назад във времето. Това, което вчера не ставаше, днес вече е естествено в работата на мениджърите и екипите.“

ДСВ Роуд е компания на постоянната промяна, затова мениджърът обеща да разкаже в интервюто в СРЕЩИ НА КАФЕ какво се случва в една компания в растеж, и как екипът ѝ се подготвя за промените. Ще чуете и новини от първо лице. Разбира се, ще има и изненади, както във всеки разговор на живо.

СРЕЩИ НА КАФЕ се излъчва с подкрепата на FROTCOM България.

<< Обратно към новините