ZF ще си партнира с Goodyear

08.06.2021

ZF ще си партнира с Goodyear

ZF обяви, че сключва дългосрочно партньорско споразумение с Goodyear, обединявайки усъвършенстваните решения за управление на автопарка на ZF и високоефективното портфолио от гуми на Goodyear.

[✕]Първоначално ZF и Goodyear ще предложат на европейските автопаркове с автомобили за работа интегриран набор от приложения за управление на превозните средства и гумите. Тези приложения ще могат да се използват и за автопаркове с различни по видове и марки автомобили.

Чрез оперативно съвместимото универсално решение, базирано на една единствена телематична кутия, TX-TRAILERPULSETM, автопарковете могат да получат достъп до услугите и поддръжката на двете компании. Това включва данни за гумите Goodyear и пълен достъп до решенията на ZF – Transics FMS, TX-TRAILERFIT ™ и TX-CONNECT ™.

За да предоставят интегрирано решение за управление на автопарка и гумите, ZF и Goodyear ще използват данни в реално време, генерирани от всички марки спирачни системи за ремаркета (T-EBS) и сензори за гуми. Това ще даде на операторите на флота и шофьорите широк набор от полезни съвети и интелигентни функции. С фокус върху безопасността на превозните средства, оперативно съвместимото решение ще позволи на производителите на автопаркове и тези на ремаркета да спазят Общия регламент за безопасност на ЕС, който влиза в сила от юли 2022 г.

„Сътрудничеството на ZF с Goodyear използва експертизата и обширните възможности на две компании, които са лидери в бранша. Искаме да предложим на европейските производители на камиони и ремаркета предимствата на универсалното решение за управление на автопарка“, каза Питър Бал, бизнес лидер на отдела за дигитални услуги за клиенти (EMEA) в подразделението на ZF за системи за контрол на автомобилите за работа.

„Заедно със ZF ще предложим възможност за постигане на по-добри резултати за транспортните и логистичните компании, операторите и производителите“, добави Грегори Бушар, вицепрезидент на отдел Commercial Europe в Goodyear.

<< Обратно към новините