Елтрак и Булавто демонстрираха качество в Бургас

26.05.2021

Елтрак и Булавто демонстрираха качество в Бургас

Елтрак България и Булавто проведоха съвместно събитие, което събра над 70 гости – партньори и клиенти на двете компании.

[✕]

Събитието се състоя в обновената база на Булавто в Бургас, а поводът бе премиерата на най-новите марки товарни автомобили – ASTRA и Piaggio, на които компанията е дилър от тази година.

Основна атракция бе демонстрацията на товаро-разтоварни дейности с офроуд самосвал Аstrа H9D E6 и хидравличен багер Саt 336 от серия GC. Багерите от тaзи серия са предназначени за клиенти, които желаят да имат ниски разходи за придобиване и поддръжка на машината. При 336 GC разходът на гориво е намален с 18% в сравнение с предходните модели, а разходите за обслужване са с 20% по-ниски.

Гостите имаха възможност да участват и в състезание по майсторско шофиране на товарен автомобил Piaggio с автомобилния състезател Павел Лефтеров, шампион на Deutsche Tourenwagen Cup 2016.

За най-малките гости беше организирана игра с минибагер от ново поколение Cat 301.7, на която децата и не само редяха кофички с букви. Специално подготвен кетъринг и много награди допълниха приятната атмосфера на събитието.

 

 

<< Обратно към новините