DAF Trucks представя станции за зареждане от PACCAR

05.05.2021

DAF Trucks представя станции за зареждане от PACCAR

DAF Trucks представя пълна гама от решения от висок клас за зареждане на батерии на водещите в бранша камиони LF Electric и CF Electric, както и на други електрически превозни средства за работа, включително ванове.

[✕]


 

DAF Trucks предлага пълна гама от фиксирани зарядни станции с нива на мощност от 20 кВ до 360 кВ. В допълнение, за да се осигури максимална вариативност, се предлагат мобилни зарядни устройства с нива на мощност от 24 кВ до 40 кВ.

Гама решения за зарядни устройства за всички електрически превозни средства

Зарядните устройства PACCAR от 20 кВ до 50 кВ поддържат ежедневните операции на камион, който може да се зарежда вечер, или през нощта. Проектирани за удобно бързо зареждане, зарядните устройства PACCAR от 120 кВ и 180 кВ са подходящи за автопаркове, работещи с електрически превозни средства по множество маршрути, или на няколко смени. Устройството от 180 кВ осигурява мощност за зареждане на повечето типове камиони за по-малко от три часа.

Най-мощната версия е зарядното устройство PACCAR с мощност 350 кВ, ултра бързо решение, което може да зарежда превозни средства с пълна номинална мощност за по-малко от два часа, или за бързо зареждане едновременно на два автомобила. Мобилните зарядни устройства са идеални за пътна помощ или в сервизи, където е необходима максимална гъвкавост в инфраструктурата за зареждане.

Безупречна комуникация

За интеграцията с изцяло електрическите камиони DAF, хардуера за зареждане и мрежовия софтуер за работа, се грижат DAF и неговите партньори, които имат десет години опит в бранша за зареждане. Когато е необходимо, партньорите ще извършват оценки на обектите, енергийно моделиране и инженеринг в помещенията на клиентите. Те ще поддържат и оборудването за зареждане. Това осигурява безупречна комуникация между камионите и зарядните устройства.

Улесняване трансформацията към електрическо шофиране

„Използването на напълно електрически камиони изисква специфичен начин на планиране и експлоатация“, заявява Ричард Цинк, директор Маркетинг и продажби на DAF Trucks. „DAF прави това преобразуване възможно най-лесно за своите клиенти. Винаги съветваме как електрическият камион осигурява най-висока възвръщаемост на инвестицията в ежедневна експлоатация. Ние вече предлагаме на нашите клиенти и първокласно оборудване за зареждане, така че те да бъдат сигурни в оптималната интеграция между камиона и станцията за зареждане."

<< Обратно към новините