IVECO представя Over the Air ъпдейт

29.03.2021

IVECO представя Over the Air ъпдейт

Това е интелигентният и спестяващ време начин за актуализиране на софтуера на автомобила.

[✕]IVECO допълнително разширява своите цифрови услуги IVECO ON, фокусирани върху улесняването на живота на водача и помощта за мениджъра на флота да поддържа ефективната и продуктивна работа.

Иновативната функция IVECO Over the Air, достъпна за всички автомобили Daily и IVECO S-WAY, с модем за свързване, позволява на клиентите да извършват дистанционно актуализации на софтуера, спестявайки усилия и увеличавайки времето за работа на автомобила.

IVECO Over the Air Update е изключително лесна за използване и дава възможност за актуализиране на софтуера на превозното средство бързо, за удобството на водача и на ръководителя на автопарка, без да се налага да посещавате сервизен център. Клиентът може да го направи навсякъде, по всяко време. Операцията отнема само няколко минути и изисква само превозното средство да е паркирано на безопасно място. Това означава, че драйверът може да инсталира актуализацията в удобно за вас време - по време на почивка, докато сте на мисия или в депото.

Томас Хилзе, президент на марката IVECO, коментира: „Лесно, бързо, ефективно и умно. В IVECO, ние постоянно търсим начини да улесним живота на нашите шофьори и мениджъри на автопаркове, за да им помогнем да работят по-ефективно. Новата онлайн актуализация на софтуера на превозните средства на IVECO с нови подобрения, приложения и функционалност е много ефективна. Нашите клиенти могат да са уверени, че техните превозни средства са винаги актуализирани, защитени и се представят в най-добрата си форма, за да не губите време в сервиза."

За да използват функциите на IVECO Over the Air Update, клиентите с Daily или IVECO S-WAY трябва да се оборудват с модем за свързване и да бъдат IVECO ON регистриран потребител с акаунт, свързан с превозното средство. Когато получат известие, че е налична актуализация и автомобилът им е паркиран безопасно, те могат да я изтеглят и инсталират с помощта на информационно-развлекателна система или на мобилното приложение Easy Way.

Като изберете бутона IVECO Over the Air Update на информационно-развлекателната система или иконата на приложението, системата ще търси актуализацията и ще започне процедурата. Това е толкова елементарно, колкото и актуализирането на мобилно устройство. Новата функция ще бъде достъпна в приложението Business Up за гамата на Daily.

<< Обратно към новините