Нови интересни доставки от CTE Трейлърс България

24.03.2021

Нови интересни доставки от CTE Трейлърс България

CTE Трейлърс България заема все по-стабилно своето място на пазара за прикачна техника в България, като фирмата се превърна в предпочитан партньор не само в конвенционалния, но и в строителния сегмент. Ето информация за два от последните осъществени проекта.

[✕]

 

CTE Трейлърс България ЕООД е дъщерна ком­пания на CTE Trailers SRL Румъния. На българ­ския пазар тя представлява марките MAX Trailer – част от Faymonville Group , ZASLAW, Legras, D-TEC и Spitzer, като същeвременно предлага широка гама от употребявани полуремаркета и дистрибуция на резервни части.

Самосвални полуремаркета Zaslaw

През март CTE Трейлърс България ЕООД достави 5 броя самосвални полуремаркета. Доставката е към пловдивския клиент ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТИЩА АД като част от холдинговото дружество ГРОМА ХОЛД ЕООД.

Избраната от тях марка за самосвалните полуремаркета е ZASLAW. Полуремаркетата са пригодени за превоз на инертни материали, както и асфалтополагащи смеси. Те са със стоманен товарен кош с обемен капацитет 25 кубически метра, поцинковано шаси и поцинкована предна платформа. Други техни характеристики, които заслужават да бъдат посочени, са хидравликата, която е от HYVA и HYFix стабилизатор, како и под от стомана HARDOX HB450 с дебелина 5 мм..

Тежковозно 5-осно полуремарке MAX TRAILER

Когато стане дума за тежковозни полуремаркета, нещата винаги са интересни. В случая говорим за доставката на 5-осно тежковозно полуремарке MAX TRAILER, пригодено за превоз на извънгабаритни товари. Клиентът е Автомагистрали Хемус АД.

Доставеният модел MAX100 е в разтегаема версия до 5900 мм на дължина и до 3000 мм на ширина, с хидравлично двойносгъваеми рампи. Полуремаркето е изцяло поцинковано и след това са нанесени два слоя боя. Двойносгъваемите хидравлични рампи също са поцинковани. Клиентът е избрал точно такива рампи поради ниския ъгъл на товарене и разтоварване.
 


Други характеристики на закупеното полуремарке са
JOST падащи колесници, BPW оси и окачване - първа повдигаща се и завиващи първа, четвърта и пета ос, централна гресировка на BECAMAX. За голямо удобство на клиента е поставена поцинкована плъзгаща се опора – буустер, който предотвратява поставянето на допълнителни рампи при разтегнато положение. Като допълнение на полуремаркето може да се превозват 2х20, 1х40 и 1х45 футови контейнери. Така полуремаркето MAX TRAILER е напълно мултифункционален инструмент, който е пригоден за всякакви нужди на ползвателя си.

Повече информация в априлския брой на списание КАМИОНИ

<< Обратно към новините