Стартира обновеният IVECO ON уеб портал

17.03.2021

Стартира обновеният IVECO ON уеб портал

IVECO ON осигурява лесен достъп до обширна мрежа от предлагани услуги с възможност за свързаност, разработени, за да помогнат на клиентите да управляват своя автопарк и бизнес ефективно, и да улеснят работата на шофьорите.

[✕]


 

Новият портал е проектиран да осигури безпроблемно изживяване с лесна навигация, въведени подобрения и нови функции. Разработката се базира на напреднали технологии и ноу-хау на екипа от дигитални експерти. Приложението IVECO ON е актуализирано и с нови функции.

Фабрицио Коничела, глобален ръководител на Digital & Adv Technology Commercial & Specialty Vehicles заяви: „Разработихме новия портал IVECO ON въз основа на обратна връзка и предложения, които получихме от нашите потребители. Той предлага всички наши възможности за свързани услуги в пакет. Например, мениджърите на флота имат много бърз достъп до данни за производителността и разхода на гориво на своите превозни средства, за да се идентифицират действия, които могат да предприемат, за да подобрят общите разходи за собственост. С приложението водачите могат лесно да получат достъп до всички цифрови услуги, които ще направят живота им по-лесен и помагат в движението, Например оценка на стила на шофиране и дистанционни асистент услуги, или пък да задействат дистанционно повечето функции на кабината."

Подобренията на потребителското изживяване включват редизайн, ориентиран към лесна и интуитивна навигация, опростен процес на регистрация и активиране, създаване на специален раздел за управление разрешения, свързани с използването на функции за управление на кабината на водача.

Новият портал IVECO ON представя и функции за безопасно шофиране, предназначени да подобрят безопасността, с добавяне на нови ключови показатели за ефективност, базирани на ADAS системи за подпомагане на водача. Това надграждане има за цел допълнително да обогати отчетите, генерирани в помощ шофьорите, за да придобият те стил на безопасно шофиране, а мениджърите на автопарка да насърчават култура на безопасно шофиране.

IVECO актуализира и приложението IVECO ON Easy Way, предсназначено за IVECO S-WAY с подобрения в потребителското изживяване, опростена регистрация и влизане, автоматично сдвояване на автомобила с мобилни устройства с Android и IOS, автоматична wi-fi връзка, и интуитивна навигация. Можете да посетите новия портал IVECO ON на: https://www.iveco-on.com/.

<< Обратно към новините