Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Volta Zero прави френския си дебют

15.02.2021

Volta Zero прави френския си дебют

Volta Zero, първият специално създаден изцяло електрически голям автомобил за работа, ще направи своя френски дебют с поредица от евенти за клиенти и доставчици. Те започват в Париж в понеделник, 15 февруари, и ще продължат четири седмици.

[✕]За първи път във Франция Volta Zero ще бъде показан в югоизточен Париж съвместно със Swoopin, глобалния доставчик на устойчиви транспортни и градски логистични услуги. Swoopin потвърди, че ще използва Volta Zero като част от наличния си автопарк с нулеви емисии - електрически бусове, автомобили и eBikes, подкрепяйки своите разпределителни центрове за последната миля и помагайки на градовете да постигнат амбициозните си цели за ниски емисии на CO2. По време на четириседмичното събитие много потенциални и съществуващи клиенти, оператори на автопаркове и доставчици ще изпитат Volta Zero.

Съгласно действащото законодателство, автомобилите за работа с двигатели с вътрешно горене ще бъдат забранени в Париж от 2024 г., тъй като всички френски градове с над 150 000 жители приемат законодателство за зони с ниски емисии. Като част от това законодателство френското правителство предлага стимули до 50 000 евро за преминаване към автомобили за работа с нулеви емисии, което прави ускоряването на електрификацията на автопарковете от първостепенно значение за френските оператори.

Главният изпълнителен директор на Volta Trucks Роб Фаулър каза; „С предстоящите промени в законодателството във френските градове е ясно, че приемането на електрически автомобили за работа трябва да се ускори много бързо. В момента има недостиг на електрифицирани продукти за операторите на автопаркове. Но с Volta Zero можем да покажем на важните ни френски клиенти, че имаме убедително решение, което отговаря на техните нужди.

<< Обратно към новините