IVECO ще участва с пълна гама на Transpotec Logitec 2021

02.02.2021

IVECO ще участва с пълна гама на Transpotec Logitec 2021

IVECO, глобален производител на тежки, средни и леки автомобили за работа и автобуси, потвърди участие в Transpotec Logitec 2021.

[✕]

Това е водещото изложение за автомобилен транспорт и логистика в Италия, което се провежда от 10 до 13 юни във Fiera Milano.

В изложбена площ, обхващаща повече от 2000 квадратни метра, IVECO ще покаже цялата си гама от превозни средства, своите най-интересни и иновативни решения и дизайни за един пазар, който все повече е фокусиран върху безопасността, екологичните решения и свързаните услуги.

"Оставихме след себе си една година, поставила нашия бранш в Италия под голямо напрежение, но навлизаме с увереност в 2021 година. В ираз на желанието да започнем отначало, потвърдихме присъствието си в Transpotec, което смятаме за важно и стратегическо за нашия сектор", заяви Михай Дадерлат, бизнес директор за италианския пазар на IVECO.

Нашата непрекъсната работа доведе до пълна и актуализирана продуктова гама, която ни позволява да предоставим новаторски транспортни решения и услуги на пазара. Но ние не спираме дотук. През 2021 г. ще продължим да предлагаме иновации, особено за новата гама тежки офроуд превозни средства, с пристигането на IVECO T-Way, наследник на легендарния Trakker, превозно средство за тежки задачи на кариери. Що се отнася до лекотоварните автомобили, Daily ще излезе на пазара с нов, актуализиран и все по-технологичен дизайн".

Като първото събитие в транспортния и логистичен сектор, което ще се рестартира с физическо присъствие в Европа, Transpotec Logitec 2021 е място за споделяне, срещи и дискусии.

Участието на IVECO показва важността на събитието и волята да се очертае безопасен и успешен курс към бъдещето заедно с всички ключови играчи в сектора. Transpotec Logitec ще се проведе във Fiera Milano, от четвъртък 10-и, до неделя 13-и юни 2021.

<< Обратно към новините