Thermo King охлажда ванове за доставка до дома на Tesco

15.12.2020

Thermo King охлажда ванове за доставка до дома на Tesco

30-те нови електрически ванове на Tesco с нулеви емисии с хладилни агрегати Thermo King E-200 тръгват по пътищата във Великобритания.

[✕]

Tesco, най-големият търговец на дребно в Обединеното кралство и една от водещите световни компании, пусна в експлоатация 30 нови напълно електрически хладилни ванове, оборудвани с E-200 агрегати от Thermo King. Новите превозни средства създават автопарк за доставка до дома с нулеви емисии за преместване на храни и стоки по най-устойчивия и екологичен начин.

Електрическите хладилни агрегати E-200 от Thermo King, лидер в решенията за контрол на температурата в транспорта и бранд на Trane Technologies, предлагат мултитемпературни характеристики, независими от автомобила, и интелигентна оптимизация на източника на енергия. Устройствата излизат извън традиционните системи с директно задвижване и разполагат с патентовано управление на мощността, което допринася за по-ниска консумация на енергия, повишена автономност на автомобила и по-висока ефективност и надеждност.

E-200 помага да се гарантира, че операциите по доставка остават в съответствие с нарастващия набор от регионални и национални разпоредби. Устройствата отговарят на стандартите PIEK и изискванията за достъп до градски превозни средства (UVAR) за нивата на шум в градска среда. Те позволяват достъп до зони с ниски емисии, с ултра ниски емисии (ULEZ), с екстремно ниски нива на шум, за нощни доставки.

<< Обратно към новините