Нов пакет от подобрения за DAF CF and XF

11.12.2020

Нов пакет от подобрения за DAF CF and XF

DAF обяви, че въвежда допълнителен пакет от характеристики, наречен Ultimate Package, за моделите си XF и CF. Пакетът подобрява ефикасността, безопасността и комфорта в CF и XF.

[✕]

   

 

Ultimate Package включва набор от нови характеристики и може да се поръча с почти всеки нов камион CF и XF, задвижван от двигателите PACCAR MX-11 или MX-13.

По-висока ефективност

Ultimate Package включва следното:

Система за управление енергията в акумулаторите (Battery Energy Management), която следи състоянието им, а това е важен фактор за добрата и непрекъсната работа на камиона
Система за следене налягането в гумите, което е особено важно за горивната ефективност на камиона. 
Системата Predictive Cruise Control е интелигентна система за управление скоростта на движение на камиона съобразно терена, която може да планира на разстояние 2 км напред, така че да се използва максимално кинетичната енергия на композицията и да се пести гориво.

Подобрена безопасност

За да се подобри видимостта и оттам и безопасността Ultimate Package включва и LED светлини, включително и задни LED светлини, които оптимизират осветяването, имат по-ниска енергийна консумация и са по-издръжливи.
 

Подобрен комфорт

Усъвършенствана система за климатичен контрол и допълнителни изходи за захранване са също част от Ultimate Package. Изходът за захранване 24 волта/40 ампера е специално предназначен за включване на микровълнова печка.
 

Има и Ultimate+ Package

Още по-пълния пакет, означен с „+“ включва и
системата за управлението на парка DAF Connect, която предлага в реално време информация за превозното средство и за водача
DAF MultiSupport Flex Care Repair & Maintenance – специален договор за поддръжка и ремонт, който намалява неочакваните разходи и поддръжката на автомобила се осигурява по оптимален начин.

<< Обратно към новините