Mercedes-Benz Arocs: Най-доброто от два свята

08.12.2020

Силвър Стар достави 5 товарни автомобила в специално изпълнение

Mercedes-Benz Arocs: Най-доброто от два свята

Mercedes-Benz Arocs предлага решения за множество транспортни задачи и приложения. Доказателство за това са доставените от генералния дистрибутор на марката за България - Силвър Стар пет товарни автомобила от модела с допустима максимална маса 21 тона.

[✕]


Доставените влекачи са от модификацията 2163 и са оборудвани с 15,6-литрови двигатели с мощност 630 к.с. и максимален въртящ момент от 3000 Нм и като най-висок клас на изпълнение са предназначен за превоз на зърнени култури в страната. Оборудвани са с допълнителна стабилизираща система на задвижване на двигателния мост.

За висок комфорт при шофиране и работа спомагат интерактивният мултимедиен кокпит с мултифункционален волан и автоматичното превключване на предавките PowerShift 3, което допринася за ефективно предаване на силата и по-добро управление. С вградената в автомобилите FleetBoard система се оптимизират употребата на автомобила и разходите за експлоатация, подобрява се заетостта на машините и може да се предвиди дори кога ще настъпи следваща смяна на накладките или маслото.

Mercedes-Benz Arocs е истински офроудър и съчетава най-доброто от двата свята. Моделът притежава всички необходими качества, за да бъде идеалния партньор в транспорта - мощни двигатели, различни конфигурации на задвижването и стабилно шаси. Това предопределя приложението му както за превоз на тежки товари по специфични маршрути, така и за транспорт на инертни материали. С новото поколение технологични разработки като Predictive Powertrain Control (PPC) и иновативната система MirrorCam и мултимедийния кокпит, Arocs задава нови стандарти за ефективност, цифровизация, безопасност и свързаност.

<< Обратно към новините