IVECO достави на Arcese Group 20 влекача S-Way NP LNG

05.11.2020

IVECO достави на Arcese Group 20 влекача S-Way NP LNG

Модерна технология, по-ниски емисии и шум за ефективен и екологичен транспорт.

[✕]

Томас Хилзе, бранд президент на IVECO, се възползва от официалната си среща с Матео Арсезе, изпълнителен президент на Arcese Group в новия завод на компанията в Басиано, за да предаде 20 нови влекача IVECO S-Way NP на втечнен природен газ (LNG). На предаването присъстваха и Емануеле Арсезе, директор FTL за бизнес пътните превози на групата, и техническият директор Карло Ла Корте, както и бизнес директорът на IVECO за италианския пазар Михай Дадерлат.

Влекачите, избрани от Arcese Group, са предпочетени за свързан и ефективен транспорт, благодарение на тяхната модерна технология и услуги, съчетани с високо конкурентни общи разходи за собственост. В допълнение, те се възползват от водещата в пранша технология за природен газ на IVECO, което ги прави изключително устойчиви.

Матео Арсезе, изпълнителен президент на Arcese, коментира неотдавнашното разширяване на автопарка на групата: „Винаги сме обръщали специално внимание на устойчивостта. Намаляването на емисиите в нашата дейност е цел, която споделяме с нашите клиенти. Постоянното актуализиране на нашия автопарк и инвестирането в превозни средства, работещи на алтернативни горива, са само два примера за стъпките, които предприемаме в тази посока. Избрахме IVECO, защото смятаме, че IVECO S-Ways са едни от най-добрите влекачи с втечнен природен газ на пазара като мощност, автономност и надеждност. Това ги прави подходящи за изискванията на нашите тежкотоварни транспортни услуги на дълги разстояния.

Доставените превозни средства са оборудвани с джигатели 460 CV Cursor 13, 12-степенни Hi-Tronix скоростни кутии, съвременен GPS и два 440-литрови резервоара за LNG от двете страни. Те се отличават с интуитивна система за шофиране и усъвършенствани технологии, които значително намаляват разхода на гориво и емисиите, например NO2 с 90% и PM с 95%.

Те са конструирани да работят на биометан - гориво, генерирано от съществуващи възобновяеми източници, което ги прави идеален пример за затворена икономика с 95% намаление на CO2 в сравнение с дизеловите еквиваленти. Тихата работа в безшумен режим, която намалява шума от двигателя до 71 дБ (A), проправя пътя за градска работа през нощта.

Отличната автономност - 1600 км за 540-литровата версия на резервоара - позволява транспорт в цяла Европа дори на дълги разстояния. В допълнение, IVECO S-Way съчетава технология и дизайн, за да осигури превъзходно шофиране.

<< Обратно към новините